27 / 04 / 2024

Altında deprem durmuyor! Altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın yükselecek mi? 

Altında deprem durmuyor! Altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın yükselecek mi? 

Sıkılaştırma politikalarında gerilim sürerken, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği ve yatırımcıların gözünde yeniden değerlenip değerlenmeyeceği merak ediliyor. Peki Altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın yükselecek mi? İşte ayrıntılar...



Altın yatırımcıları hareketli grafiklerin kaydedildiği piyasada heyecanlı bir hafta yaşadı. Ons altında gerileme serisi 4. haftayı gördü. Fiyatların 1.688 dolar ile son 1,5 ayın dibinden döndüğü haftada yükseliş ABD tarım dışı istihdam verisinden sonra yaşandı. 

Altında deprem durmuyor! Altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın yükselecek mi? 

Enflasyonist baskılar sürerken, gözler küresel merkez bankaları tarafından alınacak faiz kararlarına çevrildi. ABD tarım dışı istihdam verilerinin bu ay küçük çaplı bir iş gücü zayıflamasına işaret etmesiyle Fed’in yavaşlaması umutların yeşermesini sağladı. ECB’den ise bu hafta yüksek oranda bir faiz artırım kararına gitmesi bekleniyor. 

Sıkılaştırma politikalarında gerilim sürerken, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği ve yatırımcıların gözünde yeniden geğerlenip değerlenmeyeceği merak ediliyor. 

Peki altın yükselecek mi? Altın fiyatları artar mı? Ons altında düşüş sürecek mi? Altın fiyatlarını neler bekliyor? İşte tüm merak edilen o soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön