10 / 05 / 2024

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği

Bartın Devlet Hastanesi’nin dış cephesinde bir süredir devam eden revizyon çalışmaları tamamlandı. Bartın Kamu Hastaneleri Birliği’nden yapılan yazılı açıklamada, "Bartın Devlet Hastanesi ana binasının dış cephesi genel bakım, boya, ve revizyon çalışmala

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Bartın'da 241 ev turizme kazandırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle, tescilli 241 evin turizme kazandırılmasının planlandığı Bartın, her yıl binlerce turistin geldiği, konaklarıyla ünlü Karabük'ün Safranbolu ilçesine coğrafi yakınlığını fırsata çevirmek istiyor.

Bartın Üniversitesi'ne 5 bin kişilik yemekhane yapılıyor!

Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde inşa edilen beş bin kişi kapasiteli yemekhane binası mimarisiyle göz dolduruyor. Aynı anda beş bin kişinin yararlanabileceği yemekhane binasının mimarisi modern ve geleneksel yaklaşımları birbiriyle buluşturuyor.

Bartın Köyortası'ndaki tehlike oluşturan eski bina yıkıldı!

Bartın`da, Kılıç ailesinin oturduğu yıkılma tehlikesi bulunan 2 katlı ahşap ev, ailenin belediyenin verdiği konteynere yerleşmesinden sonra iş makinesiyle yıkıldı. Ev sahibinin bulunmadığı yıkımda polis ekipleri çevrede önlem aldı.

Bartın'a yeni OSB geliyor!

İstanbul gibi metropol bir şehre yakınlığı ile dikkat çeken Bartın, liman ve duble yolların avantajıyla yatırımcıların dikkatini çekiyor. 4. Bölgeden teşvik sunan Bartın sanayi ve turizm yatırımcılarını bekliyor.

Bartın’da, 2015 yılında 2 bin 960 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Bartın’da 2015 yılında toplamda 2 bin 960 konut satışı yapıldı. 2015 yılında ülke genelindeki konut satış rakamı ise 1 milyon 289 bin 320 olarak gerçekleşti.

Bartın'da gayrimenkul yatırımı kazandırıyor!

Yıldırım Yapı Emlak Sahibi Murat Yıldırım, gayrimenkul yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu ifade ederek, Bartın'da ki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.

Bartın’da Kasım ayında 204 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Kasım ayında Bartın’da 204 konut satışı gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü 2015 yılı Kasım ayı Konut Satış İstatistiklerini açıkladı.

Bartın Amasra Lisesi inşaatı ne durumda?

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı devam eden Amasra Lisesi inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışan işçilere kolaylıklar diledi. Milletvekili Tunç, Lise binasının yanına bir de yurt yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bartın Kurtköy Aile Sağlığı Merkezi inşaatı ne durumda?

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurtköy Aile Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Milletvekili Tunç, Tekkeönü Aile Sağlığı Merkezinin de önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacağını söyledi.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği'nden 5 milyon TL'lik yatırım!

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği, birliğe bağlı sağlık tesislerine 2015 yılı içerisinde 5 Milyon TL’lik yatırım sağladı.

Bartın Çaydüzü Ortaokulu'nda sona gelindi!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 9 Mart’ta ihalesi gerçekleştirilen ve 7 ayda tamamlanma aşamasına getirilen Çaydüzü Ortaokulu’nun önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirtti.

Bartın Çaydüzü Ortaokulu'nda sona gelindi!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 9 Mart'ta ihalesi gerçekleştirilen ve 7 ayda tamamlanma aşamasına getirilen Çaydüzü Ortaokulu'nun önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirtti.

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Haberi

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği

Hastanede, bakanlığımızın rengi olan turkuaz, kırmızı ve beyaz renk bütünlüğü oluşturulmuştur. Ayrıca hastane tabelalarımız da yenilenerek, kırmızı-beyaz lazer ışıklarla aydınlatılarak, gece karanlığında daha görülebilir bir özellik kazandı. Bilindiği gibi uzun zamandır hastane iç mekanlarında yapılan revizyon ve konfor artırma çalışmalarımız tamamlanmıştı. Hastanemizin dış görünümü ve tabelaları yenilenerek sağlık hizmetlerindeki güçlü yapısıyla Kamu Hastaneler Birliği yeni vizyon ve görüntüsüne kavuşturuldu. Yaklaşık iki ay süren çalışmalarda dış cephe ve tabelalar modernize edilip görünürlüğü artırılarak, Bartın Devlet Hastanesinin görünümü ilimize yakışır bir hale getirilmiştir"...