12 / 05 / 2024

bartın kurucaşile arıtma tesisi

bartın kurucaşile arıtma tesisi

Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, denize arıtılmadan bırakılan pis suların çevreye zarar verdiğini sorunu çözmek için belediye olarak Şile Mahallesi deniz fenerinin bulunduğu bölgeye arıtma tesisinin temelini attıklarını söyledi...

Vestel rafine su arıtma cihazı kaç TL? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Doğal olarak arıtılmış sağlıklı su tüketmek isteyenler için Vestel su arıtma cihazı ile karşımıza çıkıyor. Cihaz;  klor filtresi,ön karbon filtresi ve ters ozmoz filtreleri ile kötü tat,koku,bakterileri yok ediyor. Cihazın diğer özellikleri neler ?

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Orkun Altuğ tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

A101'de su arıtma cihazı satışta! A101 su arıtma cihazının fiyatı ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi

A101 "Aldın Aldın" kampanyasında kaçırılmayacak fırsat. A101'e yarın hafta su arıtma cihazı satışa sunulacak. Peki A101'de su arıtma cihazı özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 1 Haziran fiyat listesi...

A101'de su arıtma cihazı satışta! Bu fırsat kaçmaz, hemen alın! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101 "Haftanın Yıldızları'nda kaçırılmayacak fırsat. A101'e bu hafta su arıtma cihazı satışa sunuldu. Peki A101'de su arıtma cihazı ne kadar oldu? İşte fiyat listesi...

Arçelik mini fırınları ile yerden tasarruf sağlayın! İşte Arçelik mini fırın modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi...

Mutfaklarında yeterli alanı olmayan ya da ihtiyacını pratik şekilde karşılayabilenler için harika bir alternatif; mini fırın… Bütçe dostu avantajlı ücretleri ve beklenenden fazla özellikleri ile Arçelik mini fırınları ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın – Kurucaşile Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkanları eleştirdi

Buen Arıtma Altyapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buen Arıtma Altyapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Enis Gezer tarafından kuruldu.

Sortem Çevre Arıtma Sistemleri Montaj Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sortem Çevre Arıtma Sistemleri Montaj Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Coşkun tarafından kuruldu.

Flowturk Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Flowturk Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Kayacı tarafından kuruldu.

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Odabaş tarafından kuruldu.

Ertekin Su Arıtma Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertekin Su Arıtma Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Ertekin tarafından kuruldu.

Mis Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mis Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Meshal Helal M. Alharti tarafından kuruldu. 

bartın kurucaşile arıtma tesisi Haberi

bartın kurucaşile arıtma tesisi


Kurucaşile'nin Şile Mahallesi'nde bulunan arsaya Atık Su Arıtma Tesisi temeli atıldı.


Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde belediye çalışmalarına hız vererek, Şile Mahallesi'nde bulunan arsaya Atık Su Arıtma Tesisinin temelini attı.


Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın yaptığı açıklamada, denize arıtılmadan bırakılan pis suların çevreye zarar verdiğine dikkat çekerek, "Biz sorunu çözmek için belediye olarak harekete geçtik. Şile Mahallesi deniz fenerinin bulunduğu bölgeye pis su arıtma tesisinin temelini attık. Arıtma tesisi 450 bin TL'ye mal olacak. Tesisimiz bu yaz hizmete açılacak" dedi.


Pirsus...