28 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın – Kurucaşile Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkanları eleştirdi



Bartın – Kurucaşile Yolu Açılış Töreni'ne canlı yayın ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu. 

Yeşilgazete'de yer alan habere göre Erdoğan, Erdoğan projeye karşı çıkanlarla ilgili, “Çapsızların irademizi kırmasına müsade etmeden doğru bildiğimiz yoldan ilerlemeyi sürdürüyoruz” yorumunu yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan Kanal İstanbul çıkışı!

Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirme yapan Recep Tayyip Erdoğan,“Hayırdan başka laf, kargadan başka kuş bilmeyen bu kifayetsizlerin bugün de Kanal İstanbul projesine aynı saiklerle karşı çıktığını görüyoruz”

Kanal İstanbul Projesi'nin vizyon projesi olduğunu söyleyen Cumhırbaşkanı Erdoğan, doğru bildikleri yolda ilerlemeye devam edeceklerini dile getirerek şu açıklamalarda bulundu:

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan Kanal İstanbul çıkışı! 

Müjdesini 11 yıl önce milletimizle paylaştığımız, ciddi hazırlık yaptığımız, emek verdiğimiz, bilim insanlarının katkısını alarak tekemmül ettirdiğimiz bu vizyon projesini boğmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz bunlara aldırmıyor çapsızların irademizi kırmasına müsaade etmeden doğru bildiğimiz yoldan ilerlemeyi sürdürüyoruz. Çünkü biz dertliyiz, bu ülkeye ve millete sevdalıyız. Biz her akşam yastığa başımızı koyduğumuzda bugün halk için hak için ne yaptık, ne yapıyoruz diye kendimizi hesaba çekiyoruz. Biz, merhum Neşet Ertaş’ın o güzel ifadesiyle aşkınan çalışanın yorulmayacağına inanıyoruz. Biz sebat ettiği zaman Türkiye ve Türk milletinin neler başaracağını gayet iyi biliyoruz. Allah ömür, milletimiz de destek verdikçe ülkemize aşkla şevkle hizmet etmeye devam edeceğiz. Son 19 yıldır olduğu gibi eserlerimizle yollar, köprüler, hastaneler, tünellerle ülkemizin dört bir yanına mührümüzü vurmayı sürdüreceğiz. Bugün açılışını yaptığımız yolu eser ve hizmet ve eser siyasetimizin en son nişanesini olarak görüyoruz.”

Kanal İstanbul ne zaman açılacak?


Geri Dön