28 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul eleştirilerine sert yanıt!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul eleştirilerine sert yanıt!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili yapılan eleştirilere sert yanıt verdi. Erdoğan, "Kanal İstanbul projesi hayata geçecek. Birileri Kanal İstanbul projesini yaptırmayız diyor daha şimdiden müteahhitlere tehditler savuruyor. Sen zaten iktidara gelemeyeceksin ki..." dedi...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı’nda,” Modern Bilimin Öncüleri İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergisi Açılışı ile Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Kapanış Töreni’ne konuşma yaptı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Erdoğan konuşmasında Kanal İstanbul ile ilgili yapılan eleştirilere sert yanıt verdi. İşte Erdoğan'ın açıklaması;

Kanal İstanbul projesi hayata geçecek. Birileri Kanal İstanbul projesini yaptırmayız diyor daha şimdiden müteahhitlere tehditler savuruyor.

Sen zaten iktidara gelemeyeceksin ki…

Bu millet bu ülkede size iktidar vermez. Siz yapılacak her şeyin önüne dikilen bir anlayışsınız. Dikili ağaçları söken bir zihniyetsiniz.

Bunlar gezici. Biz ise 1 günde 11 milyon fidan ve ağacı diken bir iktidarız farkımız bu.

Bir İstanbul boğazımız var. Siz Independent olayını unutuyor musunuz. Hepsinden öte Montrö anlaşması Türkiye’ye kazandırmıştır ne kaybettirmiştir. Bunu hiç düşündünüz mü?

Bunlara sorsanız  Marmaray  da , Yavuz Sultan Selim köprüsü de, Osmangazi köprüsü de olmazdı.

Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul nereye yapılacak?

Kanal İstanbul'un ÇED raporu yayınlandı!

Kanal İstanbul gayrimenkulü yine hareketlendirdi!


Geri Dön