27 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete Kanal İstanbul yanıtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete Kanal İstanbul yanıtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son zamanlarda gündemde tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, muhalefetin Kanal İstanbul açıklamalarına yanıt verdi...



1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Töreni gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, simgelerin köprüsü ve Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan muhalefete Kanal İstanbul yanıtı!

Erdoğan, "Yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü ile Türkiye, yeni bir sıçrama dönemini daha başarıyla gerçekleştirmiş oluyor" diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan muhalefete Kanal İstanbul yanıtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son zamanlarda gündemde tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesiyle ilgili de konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetten gelen Kanal İstanbul açıklamalarına yanıt verdi. Erdoğan, şunları kaydetti:

"Muhalefetin dünyayı tehdit edip 'sakın buna girmeyin paranızı alamazsınız' yaklaşımı devlet yönetiminde ne kadar cahil olduklarının ifadesi."

Kanal İstanbul boğazın özgürlük projesidir!

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul ihalesine giren bedelini ağır öder!

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mektuplu Kanal İstanbul çıkışı!

Engin Altay'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Süleyman Soylu'dan Kanal İstanbul açıklaması!


Geri Dön