28 / 04 / 2024

Süleyman Soylu'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Süleyman Soylu'dan Kanal İstanbul açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son zamanlarda sık sık gündeme gelen çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte Soylu'nun o açıklamaları...



Düzce'deki temasları dahilinde AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, , partililere hitap etti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Süleyman Soylu son zamanlarda sık sık gündeme gelen çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. 

Mücadele ederken sayının değil inancın önemli olduğunu dile getiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ekonomik büyüklük önemli değil, etrafımızdaki coğrafyanın ve bize inanan, güvenen bütün insanların duası önemli. Onların bize kurdukları pusular, oyunlar önemli değil, bizim ne yapacağımız, ortaya ne koyacağımız önemli." dedi.

Süleyman Soylu dan Kanal İstanbul açıklaması!

Soylu sözlerini şu şekilde sürdürdü: "AK Parti teşkilatı 21. asrın başından itibaren devrimlerin öncüsüdür. Değişim ve dönüşüm yaptıklarına hafiftir. Bu ülkede insanların aklından geçiremeyecekleri zihniyet devrimlerini her şeye ve herkese rağmen yapmıştır." 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle dünya genelinde ekonomik sıkıntı yaşandığı söyleyen Süleyman Soylu, "Kanal İstanbul'u yaptırmayacak ya... Hadi şehir hastanelerini kapatacağım de. Bu millet senin aklına teneke takar. Tayyip Erdoğan'ın vizyonu olmasaydı biz pandemide çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalırdık. Bizatihi onun vizyonudur." şeklinde konuştu.

Kanal İstanbul boğazın özgürlük projesidir!


Geri Dön