17 / 05 / 2024

Bartın Merkez Aşağı

Bartın Merkez Aşağı

Vakıflar Genel Müdürlüğü Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Bartın Merkez Aşağı(Şadırvan) Camii onarımı yapılacak

Türkiye’nin en kalabalık mahallesi açıklandı: Nüfus açısından 4 şehirden daha büyük! 

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesine bağlı Bağcılar Mahallesi'nin nüfusu, son 10 senede gelişen kentleşmenin yanı sıra verimli tarım arazilerinin de imara açılmasıyla beraber hızla yükseldi. İşte ayrıntılar...

Doların 5 gün sonra tam ne kadar olacağını Merkez Bankası duyurdu! Bu rakamı görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı!

Doların 5 gün sonra ne kadar olacağını Merkez Bankası duyurdu... Bu rakamı görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı... Hemen bakın... 

Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını resmen açıkladı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından ekim ayı piyasa anketi açıklandı. Ankette dolar ve enflasyon beklentisi artarken, faiz beklentisi düştü. Merkez Bankası yıl sonunda doların ne kadar olacağını resmen açıkladı.

TOKİ Bartın Merkez’e 608 bin TL’ye konut yapacak!

TOKİ'nin Bartın Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bartın Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bartın Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Merkez Bankası günlük kur rakamını resmen açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yaptığı açıklamada kur korumalı TL mevduat için baz alınacak kur rakamlarını resmen açıkladı. Yapılan açıklamada, dolar kurunun seviyesi 11.4373 TL şeklinde açıklandı.

Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınmasına ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ Bartın Merkez alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bartın Merkez alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

TOKİ Bartın Merkez alt gelir kura sonucu 26.11.2021!

TOKİ Bartın Merkez alt gelir kura sonucu 26.11.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bartın Merkez alt gelir kura sonucu 26.11.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bartın Merkez alt gelir başvuruları 9 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Merkez alt gelir grubu projesi için başvurular 9 Kasım'da başlıyor.

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bartın'da 45 yapı ağır hasarlı!

Bartın Valiliği, şiddetli sağanak sonrasında meydana gelen sel afeti sebebiyle 13 köprünün yıkık durumda olduğunu, yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı 45 yapının olduğunu dile getirdi.

Bartın Merkez Aşağı Haberi

Bartın Merkez Aşağı

Vakıflar Genel Müdürlüğü Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Bartın Merkez Aşağı(Şadırvan) Camii 2013 Yılı Onarımı İşi Uygulama işi Vakıf Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliğinin 22. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edecek. 


İşe başlama tarihi :  Sözleşmenin yapıldığı tarihten itibaren 5 gün  içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. 

İşin süresi :  Yer tesliminden itibaren 230 takvim günüdür.


İhale ilanı için