29 / 04 / 2024

Bartın spor merkezi

Bartın spor merkezi

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet verecek olan il spor merkezleri düzenlenen törenle açıldı. Yapılan törene Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir katıldı.

Ayvansaray'da spor merkezi inşa ediliyor!

İstanbul Fatih Belediyesi, Ayvansaray'da gençlerin talebine yönelik spor merkezi inşa ediyor.  Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, söz konusu inşaat merkezinin inşasını inceledi. 

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Bartın Dallıca TOKİ 424 konut ihalesi yarın!

Bartın Dallıca Köyü 424 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet İlkokul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Bartın TOKİ 424 konut ihalesi 30 Temmuz'da!

Bartın Merkez Dallıca Köyü 424 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet İlkokul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bartın 424 konut ihalesi 30 Temmuz'da!

Bartın İli Merkez İlçesi, Dallıca Köyü 424 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet İlkokul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Bartın'a 424 yeni konut!

Bartın İli Merkez İlçesi, Dallıca Köyü 424 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet İlkokul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Diyarbakır Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, içinde kütüphane, spor merkezi, anasınıfı, oyun odası, kuaför ve el sanatları atölyelerinin yer aldığı ‘Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi’ni açtı.

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

TOKİ Bartın 423 konut ihalesi yarın!

Bartın İli Merkez İlçesi Dallıca Köyü 423 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii ve 1 Adet 16 Derslikli İ.Ö.O. İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Haziran 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Bartın Yaşam Merkezi'nin prefabrik binası kuruluyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bartın Belediyesi kentte yeni bir yaşam merkezi hayata geçiriyor.

TOKİ'den Bartın'a 320 konut!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Ömertepesi Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin Bartın 6. Olağan İl Kongresi'nde bazı açıklamalar yaptı. Binali Yıldırım, TOKİ'nin Bartın'da 320 konut inşa edeceğini söyledi.

Bartın spor merkezi Haberi

Bartın spor merkezi

Bartın’dan gençlere yönelik hizmet verecek olan spor merkezleri faaliyetlere başladı. Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet verecek olan il spor merkezleri düzenlenen törenle açıldı. Ömertepesi Spor Salonunda yapılan törene Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, vatandaşlar, öğrenciler ve sporcular katıldı. yaz spor okullarından gençlerin yoğun şekilde faydalanmalarını isteyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir antrenör ve sporculara yaz okullarında başarılar diledi. Karate, taekwondo, eskrim ve cimnastik branşlarının gösterileri ile devam eden törende gösterilerin ardından antrenörler sporculara ve velilere branşları hakkında bilgi verdi İl Spor Merkezlerinde Tenis, Güreş, Voleybol, Atletizm, Basketbol, Taekwondo, Hentbol, Karate, Judo, Boks, Masa Tenisi, Halter, Yelken, Badminton, Bocce, Eskrim, Cimnastik branşları yer...