27 / 04 / 2024

Bartın toki etüt raporu ihalesi

Bartın toki etüt raporu ihalesi

Bartın’da TOKİ'ye devredilen arsaların İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 22 Mart 2017 günü gerçekleşecek.

A101'de indirim resmen başladı! Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye düştü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda A101'de Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye satılacak.

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Pertek Köprüsü'nün etüt ve fizibilite çalışmaları mecliste!

Pertek Köprüsü'nün etüt ve fizibilite çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 2 şehirde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Kars ve Aydın İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Marmara ve Ege Bölgesindeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ 2 bölgede zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesindeki projeler için Zemin Etüt Raporu hazırlatacak!

İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Isparta, Antalya ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak! 

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Bartın toki etüt raporu ihalesi Haberi

Bartın toki etüt raporu ihalesi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da emeklilerimize ve diğer vatandaşlarımıza yönelik inşa edilecek olan toplu konutlar için Dallıca köyünde belirlenen ve tapuları TOKİ’ye devredilen arsaların İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesinin 22 Mart 2017 tarihinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresince gerçekleştirileceğini açıkladı. İmar çalışmalarının ardından başvurular alınacak Milletvekili Tunç, Bartın’da emeklilere yönelik toplu konut sözünü yerine getirmek için gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade ederek, Bartın Merkez Dallıca köyünde yer alan arsaların TOKİ’ye devir işlemlerini tamamladıklarını, imar planı çalışmalarına başlandığını ve imar planına esas Jeolojik, Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesinin 22 Mart 2017 tarihinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresince gerçekleştirileceğini, imar çalışmalarının tamamlanmasının ardından emeklilerden başvuruların alınacağını ve kura çekimine geçilerek, inşaat ihalesinin...