29 / 04 / 2024

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirildi.



Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi yapıldı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan kura çekimine, ev sahibi olma hayali kuran çok sayıda vatandaş da katılım sağladı.

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Verilen bilgiye göre, Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra şehir merkezinde inşa edilecek olan konutlar için ilk kura çekimini, Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Belediye Başkanvekili Hüseyin Fırıncıoğlu ve AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı yaptı.

Gerçekleştirilen kura çekiminde isimleri çıkan hak sahiplerinin adları hem salon içinde hem salon dışında kurulan platformda da okunup dijital ekrana yansıtıldı.

Vali Arslan, burada yaptığı açıklamada sosyal devlet olma anlayışının bir gereği olarak son 20 senede Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eliyle ülkede ve kentte pek çok konut, kamu hizmet binası ve sosyal donatılar kazandırıldığını dile getirdi.


Geri Dön