15 / 05 / 2024

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirildi.



Yaptığı açıklamada TOKİ "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi" ile hayata geçirilecek konut ve iş yeri seferberliğiyle de insanları ev ve iş yeri sahibi olmasının kolaylaşacağını, kira öder gibi mülk sahibi olmalarının sağlanacağını dile getiren Arslan, Türkiye genelinde olduğu gibi, Bartın'da da vatandaşların projeye büyük bir ilgi gösterdiğini söyledi. Bartın genelinde Bartın merkezde 400, Amasra'da 100 ve Kozcağız'da 350 konut olmak üzere 850 konut için kura çekeceklerini söyleyen Arslan, 400 konut için 13 bin 930, 100 konut için 1553, 350 konut için 1206 vatandaşın başvurusunun kabul edildiğini söyledi.  

Vali Arslan, bugün burada az sonra çekilecek kuralar ile ev sahibi olacak tüm vatandaşlarımıza evlerinin hayırlı olmasını temenni ederek, "Allah ödeme kolaylığı versin. Kurada adı çıkmayanlara da en kısa sürede gönüllerinden geçen evin nasip olmasını Yüce Rabb'imden diliyorum." dedi.

İsmi açıklananlar arasında yer alan 62 yaşındaki Hasan Sinoplu, Türkiye Taşkömürü Kurumundan emekli olduğunu ve kurada isminin çıkmasıyla büyük mutluluk sevinç yaşandığını dile getirdi.

 

Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022 için tıklayın

TOKİ'den İstanbullulara 440 yeni konut müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Niğde'ye 120 konutluk yeni proje müjdesi! 

TOKİ Gümüşhane projesi için beklenen gün geldi! 53 konutluk yeni proje geliyor!


Geri Dön