05 / 05 / 2024

bartın toplu konut projeleri

bartın toplu konut projeleri

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Ömertepesi Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin Bartın 6. Olağan İl Kongresi'nde bazı açıklamalar yaptı. Binali Yıldırım, TOKİ'nin Bartın'da 320 konut inşa edeceğini söyledi.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

TOKİ Bartın Merkez’e 608 bin TL’ye konut yapacak!

TOKİ'nin Bartın Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bartın Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bartın Merkez 2022 sosyal konut projesi...

7 soruda TOKİ Bartın Sosyal Konut Projesi 2022! Bartın ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, dün öğle saatlerinde heyecan ile beklenen yüzyılın projesi için açıklamalarını yaptı. Peki, TOKİ 2022 Bartın’da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Bartın Sosyal Konut Projesi detayları...

TOKİ Bartın Merkez alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bartın Merkez alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Bartın Dallıca TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Dallıca orta gelir grubu projesinde yer alan 7 adet konutu satışa sundu.

TOKİ Bartın Dallıca alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bartın Dallıca alt gelir grubu projesinde yer alan 101 adet konutu satışa çıkardı.

TOKİ Bartın Dallıca orta gelir grubu kura çekilişi 26 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bartın Dallıca orta gelir grubu projesinde yer alan konutların kura çekilişini 26 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Bartın Dallıca başvuruları 9 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Dallıca projesinde yer alan 7 adet konut için başvurular 9 Kasım'da başlıyor...

TOKİ Bartın Merkez alt gelir başvuruları 9 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Merkez alt gelir grubu projesi için başvurular 9 Kasım'da başlıyor.

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, kentte hayata geçirilecek toplu konut projesi hakkında bilgi verdi. 

Bartın Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

bartın toplu konut projeleri Haberi

bartın toplu konut projeleri

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Ömertepesi Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin Bartın 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, 15 yılda eğitimden sağlığa, tarımdan ulaşıma Türkiye için Bartın için çalıştıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bartın'ın 1994'te il olduğunu ancak uzun süre beklediği ilgiyi, desteği göremediğini de söyleyen Başbakan Yıldırım, AK Parti'nin böyle yapmadığını, diğer iller gibi Bartın'ı da seçimden seçime kapısı çalınacak bir il olarak görmediklerini belirtti.

Sadece Bartın'a 15 yılda 5,5 milyar liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:

"Toplu konuttan, dersliklerden, spor tesislerinden... Yapılan hizmetleri sizler biliyorsunuz. Bartın'a 2008'de üniversite kurduk mu? Üniversite kısa sürede ülkemizin sayılı üniversitelerinden biri haline geldi. Bartın'a hastane, ağız diş sağlığı merkezlerinin de aralarında bulunduğu 12 sağlık tesisini yaptık,...