27 / 04 / 2024

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.



Çalışmalarını son sürat sürdüren Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan 240 dairelik Konut A.Ş. projesi için ön talep dönemi 15 Kasım'da başlıyor.

İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin toplu konut projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı, Başkan Ekrem Yüce başkanlığında Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Paylaşılan bilgilere göre toplamda 67 gündem maddesinin karara bağlandığı meclis toplantısında Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, konut sahibi olmak isteyen Sakaryalılara da bir son dakika müjdesi verdi.

Sakarya Büyükşehir in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Verilen bilgilere göre Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce 240 konutluk Konut A.Ş. projesinde 150 konutu önden Sakaryalılara bilgi vermek için ön talep olarak satışa sunacaklarını belirtti. 

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 15 Kasım 2023 tarihinden itibaren ön talep toplanmaya başlanacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce "Söz konusu projede toplamda 240 konut inşa edeceğiz. Merakla beklenen projede 150 konutu önden halkımıza bilgi vermek için ön talep olarak satışa sunuyoruz. Projenin ödeme seçeneklerinde kolaylık sağladık. Peşin alımlarda liste fiyatından yüzde 10’luk bir indirim imkanı sunuyoruz." dedi.

Yine aktarılan detaylara göre Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce "Ayrıca yüzde 25’lik peşinat ile başlayıp 6 ayda bir yüzde 2 ya da yüzde 3 ara ödeme seçenekleriyle 84 aylık ya da 120 aylık vadelerde seçeneklerimiz var. Yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın başvurularını 15 Kasım 2023 tarihinde kabul etmeye  başlıyoruz. Proje ile ilgili başvurular hem Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hem de bizim yeni inşa ettiğimiz iş merkezinin de karşısında olan ve tam orta noktada bulunan Konut A.Ş.’nin tanıtım ve kabul ofisinden alınacak. Proje ile ilgili faaliyetler yarından sonra başlayacak." dedi.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor


Geri Dön