27 / 04 / 2024

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...



 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için nefesler tutuldu.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre  TOKİ  Şanlıurfa Eyyübiye projesinin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde toplam 992 konut bulunuyor.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre, kura çekimi bugün Bilkent Plaza A3 Blok 6. Kat Toplantı Salonu'nda noter huzurunda yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Yine paylaşılan detaylara göre Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamındaki; 2 oda 1 salon tipi 681 adet konut ve 3 oda 1 salon tipi 311 adet konut olmak üzere toplam 992 adet konut sahibini bulacak.

MAMAK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNİN KURA ÇEKİMLERİ 16 KASIM'DA

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin de kura tarihi açıklandı.

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre başkentlilerin merakla beklediği  Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin kura çekilişi 16 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Merakla beklenen kura çekilişinin  Ankara  Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirileceği  Ankara Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde toplam 261 konuta yer veriliyor. 

Söz konusu konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre 52117 ada 1 no'lu ve 52681 ada 1 no'lu parseller üzerinde yükselecek projede 9 adet zemin 100 metrekare alana sahip, 84 adet 80 metrekare alana sahip ve 168 adet 120 metrekare alana sahip konut yer alıyor. 

Burdur'da 4.4 büyüklüğünde deprem!

İngiltere'de konut fiyatlarında son 5 yılın en büyük düşüşü!

İstanbul’dan tersine göç başladı! En çok hangi bölgelere göç ediliyor?


Geri Dön