06 / 05 / 2024

bartın valisi ali çınar

bartın valisi ali çınar

Bartın Valisi Ali Çınar kimdir? Bartın Valisi Ali Çınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bartın Valisi Ali Çınar, ne zamandan vali olarak hizmet veriyor. İşte Ali Çınar...

Bartın Ulus'ta İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Ali Çınar, Ulus Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ile birlikte Ulus İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu...

Bartın Valisi Çınar Ağdacı İlkokulu'nun inşaatını inceledi!

Bartın Valisi Ali Çınar yapımına 16 Eylül 2013 tarihinde başlanan Ağdacı İlkokul inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkili ve görevlileri tarafından, Vali Ali Çınar’a 8 derslikli ilkokul inşaatının yüzde 70'inin tamamlandığı bilgisi verild

Bartın Ağdacı İlkokulu'nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Bartın Valisi Ali Çınar, Ağustos ayında ihale edilen ve Eylül ayında yapımına başlanan Ağdacı İlkokulu inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatın yaz aylarında tamamlanarak okulun 2014-2015 eğitim-öğretim yılında hizmete açılması hedefleniyor...

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Bahçelievler'de yıkılan binayla ilgili açıklama!

Bahçelievler'de yıkılan 7 katlı binanın enkazı önünde açıklamalar yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Enkaz altında bir yaşam belirtisi bulunmadı. Hiç kimsenin olmadığını düşünüyoruz'' dedi.

TOKİ Bartın Konutları için görüşüldü!

TÜED Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Yıldırım, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında TOKİ konutları hakkında konuşuldu.

Bartın’da hasar tespit çalışmaları başladı!

Bartın’da yaşanan sel felaketi sonrası, arama kurtarma ve hasar tespit çalışmaları başladı. Bartın Valisi Nusret Dirim, hasar tespit çalışmalarının kurulan kriz merkezi tarafından organizeli bir şekilde yapıldığını ifade etti.

Bartın Ulus Devlet Hastanesi taşınıyor!

Bartın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Ulus Devlet Hastanesi'nde taşınma çalışmaları başladı. Hastanenin 120'ü metrekare oturum alanına ve 3211 metrekare kapalı alana sahip olduğu belirtildi.

Bartın İnovasyon ve Test Merkezi'nin inşaatı Mayıs'ta bitecek!

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKKA) güdümlü projeleri kapsamında inşa edilen Bartın İnovasyon ve Test Merkezi Bartın’ın sanayisine öncülük edecek. 2015 Eylül'de başlayan çalışmalar Mayıs ayında bitirilerek faaliyetlerine başlayacak.

Bartın Amasra'ya termik santral kurulacak!

Bartın'ın Amasra ilçesinde termik santral kurmayı planlayan şirketin kömür hazırlama tesisi projesinin Çevresel Etki Değerlendirmesi ( ÇED ) toplantısı yarın yapılacak.

Bartın'da 241 ev turizme kazandırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle, tescilli 241 evin turizme kazandırılmasının planlandığı Bartın, her yıl binlerce turistin geldiği, konaklarıyla ünlü Karabük'ün Safranbolu ilçesine coğrafi yakınlığını fırsata çevirmek istiyor.

Bartın Üniversitesi'ne 5 bin kişilik yemekhane yapılıyor!

Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde inşa edilen beş bin kişi kapasiteli yemekhane binası mimarisiyle göz dolduruyor. Aynı anda beş bin kişinin yararlanabileceği yemekhane binasının mimarisi modern ve geleneksel yaklaşımları birbiriyle buluşturuyor.

Bartın Köyortası'ndaki tehlike oluşturan eski bina yıkıldı!

Bartın`da, Kılıç ailesinin oturduğu yıkılma tehlikesi bulunan 2 katlı ahşap ev, ailenin belediyenin verdiği konteynere yerleşmesinden sonra iş makinesiyle yıkıldı. Ev sahibinin bulunmadığı yıkımda polis ekipleri çevrede önlem aldı.

Bartın'a yeni OSB geliyor!

İstanbul gibi metropol bir şehre yakınlığı ile dikkat çeken Bartın, liman ve duble yolların avantajıyla yatırımcıların dikkatini çekiyor. 4. Bölgeden teşvik sunan Bartın sanayi ve turizm yatırımcılarını bekliyor.

Bartın’da, 2015 yılında 2 bin 960 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Bartın’da 2015 yılında toplamda 2 bin 960 konut satışı yapıldı. 2015 yılında ülke genelindeki konut satış rakamı ise 1 milyon 289 bin 320 olarak gerçekleşti.

Bartın'da gayrimenkul yatırımı kazandırıyor!

Yıldırım Yapı Emlak Sahibi Murat Yıldırım, gayrimenkul yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu ifade ederek, Bartın'da ki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.

Bartın’da Kasım ayında 204 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Kasım ayında Bartın’da 204 konut satışı gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü 2015 yılı Kasım ayı Konut Satış İstatistiklerini açıkladı.

bartın valisi ali çınar Haberi

bartın valisi ali çınar

Ali Çınar kimdir?

1965 Yılında Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesinde doğdu. 1987 Yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olmuştur. 1988′de Hatay Valiliği’nde Stajyer Kaymakam olarak göreve başlamıştır. 


Staj süresini müteakip 1 yıl yurt dışında Yabancı Dil ve mesleki eğitim görmüştür. Tokat İli Artova İlçesi Kaymakam Vekilliğinden sonra 1991 Yılındaki Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak asil Kaymakam olarak atanmıştır.


1991 ile 2010 yılları arasında sırası ile Gaziantep – Karkamış, Adıyaman – Sincik, Kayseri – Yeşilhisar, Şanlıurfa – Birecik, Bursa – Mudanya, Gaziantep-Şahinbey Kaymakamlığı ve 13.12.2010 - 03.05.2013 tarihleri arası Muş Valisi olarak görev yaptı.

En son Bakanlar Kurulunun 03.05.2013 gün ve 2013/4699 sayılı kararı ile Bartın Valiliği görevine atanmıştır. Evli ve bir kız çocuk...