06 / 05 / 2024

Bartın Ağdacı İlkokulu'nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Bartın Ağdacı İlkokulu'nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Bartın Valisi Ali Çınar, Ağustos ayında ihale edilen ve Eylül ayında yapımına başlanan Ağdacı İlkokulu inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatın yaz aylarında tamamlanarak okulun 2014-2015 eğitim-öğretim yılında hizmete açılması hedefleniyor...




Bartın Valisi Ali Çınar, Ağustos ayında ihale edilen ve Eylül ayında yapımına başlanan Ağdacı İlkokulu inşaatında incelemelerde bulundu. 550 metre karelik taban alan üzerine inşa edilen ve 4 kattan oluşan okulda bir Ana Sınıfı, bir çok amaçlı salon, bir Fen Laboratuvarı, bir bilgisayar laboratuvarı ve 8 Derslik olup, toplam 2 bin 200 metrekare alana sahip olacağını belirten Vali Ali Çınar, bölgedeki okul ihtiyacını karşılayacak önemli bir yatırım olduğunu, okul inşaatının yaz aylarında tamamlanarak okulun 2014-2015 eğitim-öğretim yılında hizmete açılması için gereken takibin yapılacağını söyledi. 


Çocuklara daha güzel binalarda eğitim görme imkanı sunulacağını ifade eden Çınar, devam eden inşaatın sözleşme şartlarına ve teknik gerekliliklere uygun yapılması için kontrol mühendisleri ve diğer yetkililere denetimleri aksatmamaları konusunda tavsiye ve uyarılarda bulundu.


Kırıkhan Olay


Geri Dön