19 / 05 / 2024

bartında kapanan köy yolları

bartında kapanan köy yolları

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı. Ağrı'da dün akşam saatlerinden itibaren yağmaya devam eden kardan dolayı 462 köy yolu ulaşıma kapandı....

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Sanayi üretimi Mayıs ayında aylık yüzde 1,1 artarken, yıllık yüzde 0,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, sanayi üretim endeksi, Mayıs ayında aylık bazda yüzde 1,1 artış gösterirken, yıllık bazda yüzde 0,2 düşüş gösterdi.

Sanayi üretimi Nisan ayında aylık yüzde 0,9, yıllık yüzde 1,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Sanayi üretim endeksi, Nisan ayında aylık bazda yüzde 0,9, yıllık bazda yüzde 1,2 azalış gösterdi.

Gaziantep Nurdağı'nda depremzedeler köy evlerine yerleşti! Bakan Kurum köy evlerinin videosunu paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Nurdağı ilçesinde inşası tamamlanan ve depremzedelerin yerleştiği köy evlerinin fotoğraflarını paylaştı. Bakan Kurum, konu ile ilgili açıklamada da bulundu. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatları Mart'ta yıllık yüzde 132,8 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Konut Fiyat Endeksi (KFE) Mart ayında aylık yüzde 5,4 ve yıllık yüzde 132,8 artışla 809,3 seviyesinde gerçekleşti.

Nisan ayında kapanan şirket sayısı yüzde 45.48 azaldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) verilerine göre toplumun büyük bir kısmı için tamamı karantina altında geçen Nisan ayında kapanan şirket sayısı yüzde 45.48 azaldı.

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Çin'de yeni konut fiyatları Ağustos'ta aylık yüzde 0.58 arttı!

Çin'de yeni konut fiyatları Ağustos ayında aylık yüzde 0.58 artarak bir önceki aydan daha yavaş büyüme gerçekleştirdi.

Tatil anlayışı köy konseptine geçiyor!

Ege'nin sakin yöreleri, tatilini kalabalık sahiller yerine taş evler, çiçekli bahçeler ve köy atmosferinde geçirmek isteyenleri ağırlıyor. İzmir'e yaklaşık 110 kilometre uzaklıkta bulunan Salman Mahallesi'nde tarihi Rum yapılarında tatilinizi köy evinde geçirebiliyorsunuz.

Çin'de yeni konut fiyatları Mart'ta aylık yüzde 0.61 arttı!

Çin'de yeni konut fiyatları Mart ayında aylık yüzde 0.61 artış kaydederek bir önceki aydan daha fazla büyüdü.

Ilısu Barajı altında kalan köyün sakinlerine arsa tahsisi!

Batman'da yapımı devam eden Ilısu Barajı´nın suları altında kalacak olan Kılıç köyünün sakinleri için yeni arsa tahsisi için kura çekimi gerçekleştirildi. 

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Kadıköy Fortis Sinanlı ödeme şekilleri 2018!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy'de inşa edilen Fortis Sinanlı Evleri'nde teslime kadar beklemeye son kampanyası kapsamında yer alan konutlara kira ödemesini şirket karşılıyor...

bartında kapanan köy yolları Haberi

bartında kapanan köy yolları


Ağrı'da dün akşam saatlerinden itibaren yağmaya devam eden kardan dolayı 462 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler köy yollarını açmak için çalışma başlattı.


Valilikten yapılan açıklamada, ildeki 562 köyden 100'ünün yolunun açık olduğu, 462 köy yolunun ise ulaşıma kapalı bulunduğu kaydedildi. Kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtildi.


Ardahan


Yoğun kar yağışı Ardahan'da da hayatı olumsuz etkiliyor. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Ardahan-Posof ve Ardahan-Şavşat karayollarında ulaşım güçlükle sağlanıyor.


Karayolları 183. Şube Şefliği ekipleri, karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. İl genelinde ulaşıma kapanan 26 köy yolunun açılması için başlatılan çalışmalar sürüyor.


Iğdır


Iğdır'da da 50 köy yolu yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri yolları açmak için çalışma başlattı.


Kars


Kars'ta ise...