18 / 05 / 2024

baş yapı Basın Ekspres konutları

baş yapı Basın Ekspres konutları

Yenibosna Baş Yapı - Doğa Şehircilik Konutları 36 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Emlak Konut GYO güvencesine sahip proje 5 bloktan oluşuyor.

İŞKUR duyurdu! KPSS şartı olmadan 2640 personel alımı yapılacak! Başvurular bugün başladı! Fırsatı kaçırmayın

İŞKUR tarafından 40 ildeki belediyelere KPSS puanı olmadan toplam 2640 personel alımı yapılacağı açıklandı. Başvurular bugün başladı. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman sona erecek? İşte detaylar...

Kızılay duyurdu! KPSS şartsız memur alımı yapılacak! Başvurular bugün başladı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay tarafından yeni ilan yayımlandı. Kızılay tarafından, KPSS şartı olmaksızın Afet İzleme ve Değerlendirme Uzmanı alımı yapılacak. Başvurular bugün başladı. İşte ayrıntılar...

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun Yapısının Yeniden Belirlenmesini İstiyor!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari ücret tespit komisyonunun yapısının katılımcı bir anlayışla yeniden belirlenmesini istediklerini duyurdu.

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklisi buraya koşun! Ünlü uzman 1 Ocak’ta ne kadar zam yapılacağını açıkladı

TÜİK, bugün merakla beklenen temmuz ayı enflasyon rakamını açıkladı. Bunun sonucunda SGK uzmanı Özgür Erdursun memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 1 Ocak'ta ne kadar zam yapılacağını açıkladı. İşte detaylar…

Dekar Yapı basın toplantısı 10 Haziran'da!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken Dekar Yapı'nın basın toplantısı 10 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Vesen Yapı basın toplantısı yarın!

İstanbul Tuzla'da Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nı inşa eden Vesen Yapı proje detaylarını ve hedeflerini açıklayacağı basın toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları bugün sona eriyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibi yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular bugün sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları yarın sona eriyor!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular yarın sona eriyor.

Pursaklar'da kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nce imara aykırı  ve izinsiz yapıldığı tespit edilen kaçak yapıların yıkımına başlandı. 

Kemer'de kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde kaçak yapıların yıkımı sürüyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kaçak yapılarla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Bursaspor'un stadyumundaki timsah başı figürünün yapımı yeniden başladı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yarıda kalan "timsah başı" figürünün yapımına yeniden başlandığını söyledi.

Çanakkale Köprüsü'nün destek yapılarının imalatına başlandı!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" olacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün destek yapılarının imalatına başlandı.

baş yapı Basın Ekspres konutları Haberi

baş yapı Basın Ekspres konutları

Yenibosna Baş Yapı - Doğa Şehircilik Konutları Atatürk Havalimanı'na, E-5'e ve TEM'e  5 dakika yakınlıkta hayata geçirilecek. 


Baş Yapı - Doğa Şehircilik Basın Ekspres Projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle, İstanbul Yenibosna Basın Ekspres bölgesinde yükselecek. 


Doğa Şehircilik - Baş Yapı Basın Ekspres Evleri'nde otopark, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Toplam arsa alanı 36 bin metrekare olarak belirlenen Yenibosna Baş Yapı - Doğa Şehircilik Konutları 5 bloktan meydana geliyor. 


Tel: 0212 659 60 93

Web: www.basyapiinsaat.com.tr

Özge...