02 / 05 / 2024

Başak Evleri lokasyon bilgileri

Başak Evleri lokasyon bilgileri

Delta Yapı nırı Imamoğlu ilçesinde yaptırdığı Başak Evleri'nirı örnek daire tanıtımı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Törene, Kozan ve İmamoğlu'ndan çok sayıda bürokrat ve iş adamı katıldı.

Mavera Comfort Başakşehir lokasyon!

Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek, Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesinin satışları bugün başladı. İşte merakla beklenen Mavera Comfort Başakşehir'in lokasyonu...

Lal Bahçe Başakşehir  lokasyon!

KİPTAŞ ile HYK Yapı ortaklığında hayata geçirilen Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet daireden meydana geliyor.  Peki Lal Bahçe nerede? İşte Lal Bahçe Başakşehir  lokasyon bilgileri...

İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir lokasyon!

İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir projesi 373 adet ofis, ticari alan ve otelden meydana geliyor. İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir lokasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir' de yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon bilgisine göre Kent Meydanı’na yakın yerde yükseliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon!

Toplam 1.555 adet daireden oluşan Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri Özkar ile Özülke İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon bilgileri...

Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekiliş tarihi!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekiliş tarihi 30 Eylül 2015 Çarşamba günü olarak belirlendi.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap başvuru 2015!

Toplamda 250 adet konutun kurayla satışa sunulduğu Başakşehir Evleri 2. Etap'ta daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. İşte Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap başvuru 2015 detayları...

Başakşehir Evleri 2. Etap kura satışları ne zaman?

Başakşehir Evleri 2. Etap'ta başvurular T. Vakıflar Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılabiliyor. Projede başvuru bedeli olarak 3 bin TL ödeniyor. Peki Başakşehir Evleri 2. Etap kura satışları ne zaman?

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap'ta daire fiyatları 437 bin TL'den başlıyor. Kura çekilişi 30 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede başvurular devam ediyor.

Başakşehir Evleri 2. Etap Emlak Konut fiyat!

Son başvuru tarihinin 28 Eylül 2015 olarak belirlendiği projede 250 adet daire satışa çıkarıldı. Başakşehir Evleri 2. Etap Emlak Konut fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 437 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekimi 2015!

Başakşehir Evleri 2. Etap'ta 250 adet konut satışa sunuluyor. Projede başvurular T. Vakıflar Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılabiliyor. İşte Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekimi 2015 detayları...

Bağcılar Kirazlı Koru Evleri lokasyon!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen projede daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Bağcılar Kirazlı Koru Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Mall of İstanbul’a 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Başakşehir Evleri 2. Etap Emlak Konut başvuruları!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 437 bin TL'den başlıyor. Başakşehir Evleri 2. Etap Emlak Konut başvuruları 28 Eylül 2015 tarihine kadar yapılması gerekiyor.

Başak Evleri lokasyon bilgileri Haberi

Başak Evleri lokasyon bilgileri

Delta Yapı nırı Imamoğlu ilçesinde yaptırdığı Başak Evleri'nirı örnek daire tanıtımı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Kozan ve İmamoğlu'ndan çok sayıda bürokrat ve iş adamının da katıldığı törende Sadi Sürenkök tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti İmamoğlu ilçesi için önemli bir yatırım anlamına gelen Başak Evleri 10 blok ve 272 daireden oluşuyor. Törende Sadi Sürenkök, hayalindeki bu projeyi İmamoğlu'nda hayata geçirmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da modern konutların olmadığı bir kentin modernleşemeyeceğini söyledi. Yatırımından dolayı Sadi Sürenkök'e teşekkür eden İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan ise konutların İmamoğlu'nun gelişmesinde büyük rol oynayacağını ifade etti. 


10 Blok 272 Daire Adana'nın İmamoğlu ilçesi dev bir yatırımla hayat buldu. Sadi Siirenkök'ün sahibi olduğu Delta Yapı tarafından ilçeye yaptırılan ve 10...