29 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon!

Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Toplam 1.555 adet daireden oluşan Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri Özkar ile Özülke İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon bilgileri...



Başakşehir Bulvar İstanbul'da dükkan alanlarının 78 metrekareden başlayıp 489 metrekareye kadar yükseliyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Başakşehir  Bulvar İstanbul  Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak. Projede ticari ünitelerin fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon bilgisine göre  metro durağına 1 kilometre, TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta. Projede teslimler Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.


Bulvar İstanbul Cadde satılık 24 tane mağaza, 1 tane cafe ve kreşin açık artırma usulüyle 29 Kasım Pazar günü satışa çıkarılacak. Proje www.bulvaristanbul.com.tr web sitesinden ön talebin toplanıyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul'da ortak donatılar arasında eczane, restaurant, kuaför, GSM operatörü,büyük mağazacılık, market,GSM operatörü, cafe ve giyim gibi alanlar yer alacak. Proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul satış ofisi iletişim

Telefon: 444 66 10 

www.bulvaristanbul.com.tr

Ayşe Büşra Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön