28 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul adres!

Başakşehir Bulvar İstanbul adres!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Başakşehir Bulvar İstanbul adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Metrekare birim fiyatı 2 bin 300 lira olan Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri'nde 1+1'den 6+1'e kadar konut seçeneği sunuluyor...




Bulvar İstanbul konut projesinin arsası Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 3. etap ihalesinde alındı. Özkar İnşaat - Özülke İnşaat  Bulvar İstanbul  projesinin arsasını 723 milyon lira teklifle aldılar. Başakşehir Bulvar İstanbul adres bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Bulvar İstanbul Evleri Başakşehir projesinde 15 adet konut bloğu ve 1 adet rezidanslar için blok yer alıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde konutların ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri projesinde teslimlerin 36 ay içerisinde yapılması hedefleniyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri satış ofisi ile 444 66 10 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Başakşehir Bulvar İstanbul Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri'nde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar mevcut.


Bulvar İstanbul Başakşehir daire fiyatları metrekare olarak 2 bin 300 liradan belirleniyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konutlar bulunuyor.



Başakşehir Bulvar İstanbul adres!


Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın mesafede yer alan Bulvar İstanbul Evleri projesi Makro İnşaat ile Akyapı'nın projesi Bahçetepe İstanbul Evleri'nin üst tarafında yükseliyor. Bulvar İstanbul Evleri projesi Kayaşehir giriş kısımda kalıyor.



Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön