29 / 04 / 2024

Başak Merkez Cami inşaatı

Başak Merkez Cami inşaatı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül temeli geçtiğimiz ay dualarla atılan Başak Merkez Cami inşaatını yerinde gezerek incelemelerde bulundu.

Uşak Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Başakşehir Gülendam Hatun Cami Ramazan'da ibadete açılacak!

Hayırseverlerin desteği ile Başakşehir'de inşa edilen Gülendam Hatun Cami'nin inşaatında sona gelindi. Cami Ramazan'da ibadete açılacak.

TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları!

TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Uşak Merkez 2020  fiyatları ne kadar?

Elazığ Merkez Cami'nin minaresi imar aykırı mı?

Elazığ merkeze bağlı Kuyulu Köyü’nde Devlet Hava Meydanları sınırları içerisinde olan Merkez Cami'nin minaresinin imara aykırı olduğu ortaya çıktı...

Başakşehir Şehir Hastanesi, İstanbul’u sağlığın başkenti yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi, 2020 yılında açılacak. Hastane açıldığında, İstanbul ve Türkiye’yi sağlıkta “merkez” haline getirirken, 2 bin 68 adet sismik izolatörle “Dünyanın En Büyük Sismik İzolatörlü Binası” unvanına da sahip olacak...

Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Kartal'da Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temel atma törenine katıldı.

TOKİ Uşak Merkez 2. Etap'ta iş yeri teslimleri başlıyor!

797 adet iş yerinin yer aldığı TOKİ Uşak Merkez 2. Etap projesinde teslimler başlıyor.

Başakşehir'e havuzlu cami!

Başakşehir’in Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi’nde modern konutların hayata geçirildiği Hoşdere mevkiinde yükselen bin 500 kişilik cami Ramazan ayında ibadete açılacak.

Başakşehir, yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Başakşehir Belediyesi, Emlak Konut GYO ile yeni hizmet binasına kavuşuyor. Şirket, bölgede 9 bin bağımsız bölüm, 328 derslikli 10 okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 4 adet cami inşasına imza attı.

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi için başvurular başladı!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi 1. Etap kapsamında yer alan konutlar için en düşük taksit tutarı bin 469 TL olarak belirlendi.

TOKİ Uşak Merkez son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme projesinde yer alan 196 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Sefaköy-Başakşehir Metro hattı hangi hatlarla entegre olacak?

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yaptıklarını söyleyen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Bu hattı Aksaray–İkitelli Hattıyla Mimar Sinan İstasyonu’nda, Kirazlı–Halkalı hattıyla Halkalı Merkez’de Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattıyla Mehmet Akif İstasyonu’nda birleştiriyoruz." dedi

Başak Merkez Cami inşaatı Haberi

Başak Merkez Cami inşaatı

MAMAK Müftülüğü, Mamak Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar işbirliğinde Başak Mahallesi'nde yapımına başlanan Başak Merkez Cami'nin inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Başak Merkez Cami tamamlandığında aynı anda 3000 kişiye hizmet edecek. 


Şantiye şefinden çalışmalar hakkında bilgi alan Akgül: "Tamamlandığında Osmanlı mimarisiyle yapılmış güzel bir eser ortaya çıkacak. Mamak'ta 7 yıllık görevimiz boyunca birçok camiyi yeniledik ve yeni camiler yaptırdık. Mamak'ı her yönüyle Başkent'e yakışır bir ilçe haline getirmek için her alanda çalışmaya devam ediyoruz" dedi. 


Bölgenin en büyük camilerinden biri olacak Başak Mahallesi'nde temeli atılan cami bölgede yaptırılan en büyük camilerden birisi olacak. Son derece detaylı bir şekilde projelendirilen camide aynı anda 3000 kişi namaz kılabilecek. 1800 m2 alana sahip proje içerisinde taziye bölümleri, toplantı salonları, Kuran Kursu bulunuyor. Akgül'e, Mamak...