06 / 05 / 2024

Başak Mimari adres

Başak Mimari adres

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

Başak Restorasyon Ve Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Restorasyon Ve Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sümeyye Başak Özdemir tarafından kuruldu.

Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri!

İçerisinde 1.272 adet daire, 107 cadde mağazası, 102 çarşı dükkanı bulunan 3.İstanbul projesinde daire fiyatları 478 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

3. İstanbul Başakşehir adres!

3. İstanbul Başakşehir projesi 116 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. 3. İstanbul Başakşehir adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Başakşehir 3. İstanbul Evleri satış ofisi!

Başakşehir 3. İstanbul Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimiz yer alıyor. 3. İstanbul Evleri'nde 2+1'lerin fiyatları 496 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir 3. İstanbul adres!

116 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Başakşehir 3. İstanbul projesinde 1.252 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanı bulunuyor. Başakşehir 3. İstanbul adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Vadişehir Başakşehir'de sınırlı sayıdaki daireler cazip fiyatlarla satışta!

Başakşehir’in yeni yüzünü oluşturan Vadişehir’de sınırlı sayıdaki az ve çok katlı daireler avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor. Proje, mimari ve donatı özellikleriyle de konut alıcılarına avantaj sağlıyor.

Başakşehir Adım İstanbul Konutları iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul Konutları iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Adım İstanbul Konutları projesinde 615 adet konut ve 120 ticari birim yer alıyor...

Adım İstanbul Başakşehir adres!

Adım İstanbul Başakşehir adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir Bulvarı üzerinde hayata geçiriliyor. Peşinde yüzde 10 indirim uygulanan projede konut ve ticari birimler bulunuyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 1.555 adet daire yer alıyor.

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim!

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Nidapark Başakşehir Rezidans projesinde daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor. Projede 348 daire ve 48 dükkan yer alıyor...

Başakşehir Nidapark Evleri satış ofisi!

Başakşehir Nidapark Evleri satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir Nidapark Evleri projesinde 2+1 daire fiyatları 522 bin liradan başlayarak değişiyor...

Adım İstanbul Başakşehir satış ofisi!

Adım İstanbul Başakşehir satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Adım İstanbul Başakşehir projesinde 2+1 dairelerin satış fiyatları 498 bin liradan başlıyor...

Başak Mimari adres Haberi

Başak Mimari adres

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
MİMARİ İNŞAAT MÜHENDİSLİK: 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, iş hanları, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, Park bahçe düzenlemeleri ,kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, tatil köyü,hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk...