04 / 05 / 2024

BaşakCity Boutique projesi iletişim

BaşakCity Boutique projesi iletişim

Başakşehir'in merkezinde Fuzul Grup imzasıyla hayata geçirilen BaşakCity projesi 2 blok olarak yükseliyor. Fuzul BaşakCity bugün ön satışa çıktı.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ İstanbul projesi konut satışları başlıyor! 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 fiyatları resmen belli oldu! Sakın kaçırmayın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul projesi kapsamında 68 konutun satışına başlıyor. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde satılacak olan konutların fiyatları belli oldu. İşte ayrıntılar...

TOKİ Bilecik projesi için geri sayım başladı! Bilecik'e 144 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik projesi için düğmeye bastı. Projede 144 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ başkent Ankara projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 503 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için tarih belli oldu. TOKİ Ankara projesinde toplam 503 konut yer alacak.

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede?

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat!

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede?

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Blankenburg Bağlantı Yolu Projesi'nin inşaatı başladı!

Rönesans Holding'in Hollanda'daki şirketi Ballast Nedam'ın BAAK Konsorsiyumu tarafından inşa edilecek bir milyar avroluk Blankenburg Bağlantı Yolu Projesi'nin inşaatı başladı. 

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma!

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Referans Başakşehir Projesi 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Başakşehir Projesi'ne ait 2017 yılı değerleme raporunu yayınladı.. 

Fuzul BaşakCity bugün ön satışa çıktı!

Başakşehir'in merkezinde Fuzul Grup imzasıyla hayata geçirilen BaşakCity projesi 2 blok olarak yükseliyor. Fuzul BaşakCity bugün ön satışa çıktı.

BaşakCity Boutique projesi iletişim Haberi

BaşakCity Boutique projesi iletişim

İstanbul Avrupa Yakası Başkşehir'de Fuzul Grup tarafından inşa edilen Fuzul BaşakCity bugün ön satışa çıktı. BaşakCity projesi 2 blokta toplamda 123 adet daireden meydana geliyor.

BaşakCity projesindeki bloklar BaşakCity Residence ve BaşakCity Boutique olarak isimlendirildi. BaşakCity Residence projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 

Fuzul BaşakCity Boutique projesinde ise 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. BaşakCity Residence ve BaşakCity Boutique arasında 500 metre mesafe bulunuyor.

Fuzul Grup, bugüne kadar Başakşehir'de Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Olimpa Rezidans, Evila, Olimpa Park Plus ve 3. İstanbul Başakşehir projelerini hayata geçirdi. 


BaşakCity kroki!


BaşakCityiletişim: 
Web: