03 / 05 / 2024

başakheri toki konutları

başakheri toki konutları

Başakşehir, 2002'den itibaren Türkiye'de hız kazanan kentsel dönüşüm ve modern şehirciliğin simgesi haline geldi. Türkiye'de 2002'den sonra kentsel dönüşüm ve yeni yapılaşma projeleri hız kazandı.

Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Başkale deprem konutlarında incelemeler yaptı. Peki Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde kısmi geçici kabulü yapıldı.

Başkent Emlak Konutları 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak konutları 2. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ta kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında kısmi kesin kabulü yapıldı.

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesinde, 29397 Ada 10 Parsel ve 29397 Ada 11 Parsel Konutlar ile Bu Konutlara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnşaat taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları projesine ilişkin 29396 ada 11 parsel konut ve ticaret bloklarının kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Başkent Emlak Konutları 1. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

TOKİ konutlarından ev almak caiz mi?

Her geçen yıl artan konut ihtiyacını karşılamak için kampanyalar başlatan TOKİ konutlarından ev almak caiz mi? İşte tüm merak edilenler...

Başkent Emlak Konutları 2. Etap değerleme raporu 2019!

Emlak Konut GYO tarafından Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Başkent Emlak Konutları 1. Etap değerleme raporu 2019!

Emlak Konut GYO tarafından Başkent Emlak Konutları 1. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Başkent Emlak Konutları 2. Etap değerleme raporu 2019!

Emlak Konut GYO tarafından Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

başakheri toki konutları Haberi

başakheri toki konutları

Başakşehir'de, KİPTAŞ ve TOKİ öncülüğünde inşa edilen düzenli konutlar, nüfusu 5 yılda 200 binden 370 bine yükseltti. 60 bin konutluk TOKİ projesi sayesinde bölgeye özel sektör akın etti. Konforlu ve düzenli yapılaşma modeli olarak başlayan Kayaşehir projesi de birçok yere örnek uygulama oldu.


Mevcut imar planlarındaki yerleşimlerin tamamlanması durumunda bir milyon kişinin  yaşayacağı bir kent oluşacağını belirten Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal. "İnsanlar eskiden başımı sokabileceğim bir evim olsun derken, şimdi çocuğumun oynayacağı  bir park, yürüyüş yapabileceğim alanlar, nefes  alabileceğim yeşil alanlar olsun istiyor. Başakşehir'de yeni yapılan projeler de bu ihtiyaçlar karşılanırken ülkemizdeki ekonomik duruma uygun yapılaşmalar yürütülüyor. Başakşehir, Türkiye'deki yeni şehirleşme modelini ortaya koyduğu bir yer haline dönüştü. Bu büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyesi ile birlikte oluşan bir model...