05 / 05 / 2024

Başakşehir Asaf 3.İstanbul fiyat listesi

Başakşehir Asaf 3.İstanbul fiyat listesi

3.İstanbul projesi 1.272 daire, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor. İşte Asaf 3.İstanbul teslim tarihi...

Başakşehir Avrasya 3 yeni etap satışları başladı! Yüzde 30 indirim, 30 aya varan vade imkanı...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla Başakşehir'de yükselen Avrasya 3 projesinde satışlar başladı. Kampanyalı satışı gerçekleşen proje yüzde 30 indirim ve 30 aya varan vade fırsatı sunuyor.

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları, İstanbul Başakşehir'de Fuzul Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Avrasya Konutları satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Oyakkent 3 Silüet fiyat listesi!

Başakşehir Oyakkent 3 Silüet fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Oyakkent 3 Silüet fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Başakşehir Oyak 3 Silüet!

Başakşehir Oyak 3 Silüet ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Oyak 3 Silüet detayları...

Emlak Konut'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 3 arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut'un İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde bulunan toplam 3 adet arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif geldi.

3. İstanbul Başakşehir'in son etabı yarın satışta!

Alzamil Gayrimenkul, Seha Yapı, Adese Alışveriş Merkezleri ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı'nın projesi olan 3. İstanbul Başakşehir'in son etabı yarın satışta...

3. İstanbul Başakşehir’e 3 ödül birden!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul Başakşehir, International Property Awards 2018’den 3 ödülle döndü.

Başakşehir’e 3 yeni aile sağlığı merkezi geliyor!

Başakşehir Belediyesi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde ilçeye 3 aile sağlığı merkezi daha inşa edecek. Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar sürerken Vaditepe ve Hoşdere Aile Sağlığı Merkezlerinin projeleri tamamlandı.

Ata GYO Başakşehir'deki 3 dükkanı 12 milyon TL'ye sattı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Hoşdere'de yer alan 3 adet dükkanı KDV dahil 12 milyon TL bedel le sattı...

3. İstanbul Başakşehir'de yüzde 1 peşinat fırsatı!

Başakşehir'de Asaf İş Adi Ortaklığı ile hayata geçirilen 3. İstanbul Başakşehir projesinde yüzde 1 peşinat fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 403 bin TL'den başlıyor..

3. İstanbul Başakşehir güncel fiyatları 2018!

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından Başakşehir'de inşa edilen 3. İstanbul Başakşehir'de fiyatlar 403 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesi İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Milteks Başakşehir'den 3.5 milyona arsa aldı!

Milteks, İstanbul Başakşehir’de devlete ait yaklaşık 3 bin 823 metrekarelik arsayı 3 milyon 587 bin lira bedelle satın aldı.

Başakşehir Asaf 3.İstanbul fiyat listesi Haberi

Başakşehir Asaf 3.İstanbul fiyat listesi


3.İstanbul projesi 1.272 daire, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor. İstanbul Başakşehir'de inşa edilen 3.İstanbul projesi 116 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. 


3.İstanbul projesinde daire fiyatları 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği 3.İstanbul Evleri projesinde daire alanları 105 metrekare ile 254 metrekare arasında değişiyor.


Asaf 3.İstanbul teslim tarihi!


Peşin alımlarda yüzde 10 indirimin yapıldığı Asaf 3.İstanbul teslim tarihi Haziran 2019 yılı olarak belirtiliyor. Projede dairelerin yanı sıra fitness, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


3.İstanbul fiyat listesi 2017!