03 / 05 / 2024

Başakşehir İkitellitelli Sanayi Bölgesi

Başakşehir İkitellitelli Sanayi Bölgesi

Başakşehir İkitellitelli Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir iplik fabrikasında yangın çıktı. Fabrikada çıkan yangın bina içindeki tiner deposunun patlaması ile kısa sürede yayıldı...

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Başakşehir'e dört yeni metro hatları geliyor! 

Ak Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Başakşehir'de Organize Sanayi Bölgesindeki bir sanayi sitesini ziyaret etti. Vatandaşları pazar günü sandık başına çağıran Yıldırım, işçilerle sohbet ederek yeni projelerinden bahsetti. 

Başakşehir Millet Kıraathanesi açıldı!

Başakşehir Millet Bahçesi içerisinde bulunan Başakşehir Millet Kıraathanesi'nin açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yapıldı.

Başakşehir Vinç Platform Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başakşehir Vinç Platform Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Hüdaverdi Daştanbek tarafından kuruldu.

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon 445 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Serhat Metalürji Döküm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Serhat Metalürji Döküm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Prekast Beton Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Prekast Beton Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi, Altuğ Akbayir Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 5 Eylül'de Başakşehir'de açıldı.

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Başakşehir Şubesi açıldı!

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Başakşehir Şubesi, Bilal Şeker Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde açıldı.

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi açıldı!

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi 600 bin TL ile bugün açıldı.

Türksa Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Türksa Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi, Şule Gayretli ve Abdulkadir Gayretli Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Başakşehir, Organize Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Natürel Pharma Sağlık ve Sanayi Ürünleri Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Natürel Pharma Sağlık ve Sanayi Ürünleri Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi, Zekeriya Aydın Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Başakşehir'de açıldı.

Öz ve Uzuner İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Öz ve Uzuner İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi, Galip Kılıç Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde açıldı.

Başakşehir İkitellitelli Sanayi Bölgesi Haberi

Başakşehir İkitellitelli Sanayi Bölgesi


Başakşehir İkitellitelli Sanayi Bölgesi'nde çıkan yangın İstanbul İtfaiyesi'ni alarma geçirdi. Saat 23:36 'da alınana ihbarla olay yerine saat 23:40'da intikal eden Başakşehir İtfaiye grubu yangına müdahale etti. Her katı 4000 M2 olan 3 katlı iplik  ve elyaf fabrikasındaki yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.


Alevlerin diğer fabrikalara  sıçramaması için, takviye itfaiye grupları olay yerine çağrıldı. Kocasinan, Fatih, Şişli, Beşiktaş, Sarıyer, Üsküdar, Yeşilköy, Halkalı, Kağıthane, Avcılar, Gaziosmanpaşa, Mimarsinan, Zeytinburnu, Üsküdar grupları yangına müdahale etti. Tiner deposunun alev almasıyla yangın kısa sürede yayıldı. 


Yangın söndürme çalışmalarına 170 personel, 65 araç ile müdahale ediliyor. Yangının saat 01.20 itibari ile çevre binalara sıçraması önlendi.


Yangından herhangi bir can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi.



İstanbul Büyükşehir...