20 / 07 / 2024

başakşehir kayabaşı satılık

başakşehir kayabaşı satılık

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde hayata geçirilen Başakşehir projesi, 1997'de 3 bin konutla başladı. 1999 depreminde sağlamlığı test edilince, yeni yaşam alanı olarak talep arttı.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı'nda evler teslim edilmedi! TOKİ mağdurları konutlarını istiyor! 

TOKİ Başakşehir Kayabaşı'nda Eylül 2023'te teslim edilmesi gereken konutlar hala teslim edilmedi. 2019'da 360 bin TL olan evin şimdi 1.6 milyon TL'ye yükseldiğini belirten mağdurlar, evlerini istiyor. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu 18 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden, İstanbul Başakşehir Kayabaşı 10. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihale tarihi resmen açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu ne zaman?

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap'ın ruhsatı alındı! 296 bağımsız bölüm geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul Başakşehir'deki "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" çerçevesinde, 296 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatının alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Ebruli İnşaat ile 30 Kasım tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap ihalesi Ebruli İnşaat'ın!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu dün saat 14:30'da gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap 2. oturum ihalesi bugün!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Başakşehir Kayabaşı'na 729 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini bugün saat 15:00'te gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap 2. oturum ihalesi 14 Ekim'de!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 14 Ekim 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap ihalesine 14 firmadan teklif!

İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için ihaleye çıktı. İhalede 14 firma teklif sundu. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap ihalesi bugün!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap ihalesi yarın!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yarın saat 11:00'de yapılacak. 

başakşehir kayabaşı satılık Haberi

başakşehir kayabaşı satılık

2002'de AK Parti hükümetinin düzenli konut projesiyle birlikle KİPTAŞ'ın projesinden ayrı olarak TOKİ de konut inşasına başladı. Başakşehir'de Kayabaşı olarak olarak belirlenen bölgede 60 bin konutluk yeni çalışma kapsamında 20 bin konut teslim edildi. Yeni yaşam alanı ile birlikte ilçe nüfusu 200 binden 370 bine yükseldi. Kayabaşı mevkisi olarak bilinen bölgenin adı Kayaşehir oldu. Özel sektörün devleri de yeni konut hamlesinde yer almak için yatırımlar gerçekleştirdi. Mevcut imar planlarındaki yerleşimlerin tamamlanması durumunda bir milyon kişinin yaşayacağı bir kent oluşacağını belirten Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "İnsanlar eskiden başımı sokabileceğim bir evim olsun derken, şimdi çocuğumun oynayacağı bir park, yürüyüş yapabileceğim alanlar, nefes alabileceğim yeşil alanlar olsun istiyor. Başakşehir'de yeni yapılan projeler de bu ihtiyaçlar karşılanırken ülkemizdeki ekonomik duruma uygun...