02 / 05 / 2024

başakşehir satılık göl

başakşehir satılık göl

İstanbul, Başakşehir'de sahibinin satışa çıkardığı 4 dönümlük alandaki göl yeni sahibini bekliyor. Gölün fiyatı herkesi şaşırtıyor...

Başakşehir'deki 22 bin 310 metrekarelik konut imarlı arsa 1.7 milyar TL'ye satılıyor!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan arsayı 'Hasılat Paylaşımı Yöntemiyle' satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir satışa çıkarıldı. 64 konutun yer aldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023!

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor... İşte Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023... Hemen bakın!

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere fırsat! Başakşehir Belediyesi 20 bin 301 metrekarelik arsayı 6 taksitle satıyor! 

Başakşehir Belediyesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan 20 bin 301 metrekarelik arsayı 325 milyon TL'ye satışa sunuyor...

Başakşehir Belediyesi 6 taksitle arsa satıyor! 330 milyon TL'ye!

Başakşehir Belediyesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp Mahallesi, 1426 ada 10 parselde yer alan 25 bin 28,91 metrekarelik büyüklüğe sahip arsayı 330 milyon TL'ye satıyor...

Başakşehir Belediyesi, Kanal İstanbul güzargahından arsa alacak iddiası!

Başakşehir Belediyesi'nin, Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in sınırları içinde toplam 27 bin metrekarelik arsa satın alacağı ileri sürüldü. Kentsel dönüşümde kullanılmak için alınacağı ifade edilen arazilerin değeri takdir komisyonunca tespit edilecek.

Meydan Başakşehir satışa çıktı! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Meydan Başakşehir projesi bugün itibariyle satışa çıkıyor...

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

Konak Residence Başakşehir satışta! Yeni proje!

Huzzak Yapı tarafından Başakşehir'de yükselen Konak Başakşehir projesi satışta. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede 3+1 konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor.

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Başakşehir'de sahibinden satılık gölün fiyatı şaşırttı!

İstanbul, Başakşehir'de sahibinin satışa çıkardığı 4 dönümlük alandaki göl yeni sahibini bekliyor. Gölün fiyatı herkesi şaşırtıyor...

başakşehir satılık göl Haberi

başakşehir satılık göl

İstanbul Başakşehir'de içme suyu üretmek amacıyla 1991'de yapımına başlanan Sazlıdere Barajı çalışmaları sırasında, barajda kullanılmak üzere Kayabaşı Yolu üzerinde bulunan 12 dönümlük alandan kil toprak alındı. Toprak alınan yaklaşık 12 dönümlük alan, zamanla göle dönüştü. 

Gölde 29 yıldır yüzlerce kaz yüzüyor ve özellikle yaz aylarında amatör balıkçılar sıkça gölü ziyaret ediyor. Göl, çevrede besicilik ve tarım ile uğraşan çiftçilerin de önemli hale geldi. Başakşehir Kayabaşı Yolu üzerinde bulunan ve Şamlar Köyü'ne yakın olmasından dolayı halk arasında "Küçük Şamlar Gölü" olarak bilinen gölün resmi kayıtlarda 3 hissedarı bulunuyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Hissedarlardan biri, kendisine ait 4 dönümlük alanı satıyor. Bir başka hissedar ise kendisine ait alanın bir kısmını dolgu yaparak, hurdacıya kiraladı.

MAHKEMEYİ KAZANDI 

Hissedarlardan Hüseyin Topuz, kendilerine ait alandan...