21 / 05 / 2024

başakşehir stadyumu bakanlığa mı devrediliyor

başakşehir stadyumu bakanlığa mı devrediliyor

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

Som Olimpiyat Konakları satışa çıktı! Som Yapı'dan Başakşehir'e 328 konutluk yeni proje!

Som Olimpiyat Konakları'nda satışlar başladı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor.

Başakşehir Gülendam Hatun Cami Ramazan'da ibadete açılacak!

Hayırseverlerin desteği ile Başakşehir'de inşa edilen Gülendam Hatun Cami'nin inşaatında sona gelindi. Cami Ramazan'da ibadete açılacak.

Air Başakşehir ön satışta! 928 bin TL'ye 1+1!

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir ön satışa çıktı. Projede fiyatlar 928 bin TL'den başlıyor.

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tabelası asıldı! İşte son fotoğraflar!

Son hazırlıkları tamamlanan, tabelası asılan Başakşehir'de inşa edilen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, 21 Mayıs Perşembe günü hizmete açılacak.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

TOKİ'den Başakşehir'e 4 yeni okul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir'de 4 yeni okul inşa edecek.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yollarını Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yollarının bakanlık tarafından yapılacağını açıkladı.

Başakşehir Şehir Hastanesi Mayıs’ta açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kısa süre içerisinde açılacağını belirttiği Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında sona gelindi…

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Başakşehir'de inşa edilen Park Mavera 4 Lounge projesinde daire teslimleri 2022'de yapılacak. 4 blok olarak yükselen proje Başakşehir'in merkezinde yer alıyor. Peki Park Mavera 4 Lounge'da daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Park Mavera 4 Lounge dairelerinin fiyatları...

Başakşehir'de sahibinden satılık gölün fiyatı şaşırttı!

İstanbul, Başakşehir'de sahibinin satışa çıkardığı 4 dönümlük alandaki göl yeni sahibini bekliyor. Gölün fiyatı herkesi şaşırtıyor...

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başakşehir metrosu çağrısı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir hastanesine bağlanacak metro inşaatının sürdürülmesi hakkında "Ben Sayın Cumhurbaşkanı’na buradan çağrı yapıyorum. Gelin, elbirliğiyle duran bütün metro hatlarını harekete geçirelim" dedi...

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

başakşehir stadyumu bakanlığa mı devrediliyor Haberi

başakşehir stadyumu bakanlığa mı devrediliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nin kasım ayı oturumlarında tüm partilerin oy birliği ile mülkiyeti İBB'ye ait olan Başakşehir Stadı'nın 127 dönümlük arazisinin tahsisi gündemde yerini aldı.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu ve üzerindeki müştemilatın 25 yıllığına Gençlik ve Spor Bakanlığı'na tahsisi, 31 dükkânın da İBB tarafından işletilmesi şartı ile sunulan teklifin, aralık ayı İBB Meclisi'nde oya sunularak karara bağlanması öngörülüyor.

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, bir stadyum, 3 antrenman sahası, bir sosyal tesis binası, 31 dükkân ile açık ve kapalı otoparklardan oluşan stadyum, İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne tahsis edilmişti ve maç başı kiralama yöntemi ile İBB Meclisi 1. Başkanvekili AKP'li Göksel Gümüşdağ'ın başkanlığını yaptığı İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü tarafından kullanılıyordu.

YÖNETİM BİNASI VE 31 DÜKKÂN İÇİN AYLIK 15 BİN TL KİRA

Tahsis kararı...