04 / 05 / 2024

başakşehir villa projeleri

başakşehir villa projeleri

Cathay İnşaat tarafından İstanbul Başakşehir'de temelleri atılan villa projesi Arterium Villas'ta teslimler 2013'ün Aralık ayında tapılacak.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Başakşehir Şahintepe ve Ziyagökalp mahallelerine yeni konut müjdesi!

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Kentsel dönüşümle ilgili bu proje sürerken, 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde yeni projeleri duyuracağız. Şahintepe ve Ziya Gökalp Mahallelerindeki konutlara 6 ay içerisinde başlayacağız" dedi.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Başakşehir Badem 12'de 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Küçükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul İli Başakşehir ilçesi Hoşdere Mahallesi Dereköy çiftliğinde bulunan villayı 10 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Başakşehir Badem 11 Sitesi'nde 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Küçükçekmece İcra Dairesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköyçiftliği mevkii 303 ada 1 parselde yer alan villayı 10 milyon TL'ye satıyor...

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 100 bin konut projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı Mahallesi 1. Etap ve 2. Etap projeleri için ÇED süreci başladı.

Yasin Kartoğlu Başakşehir projelerini anlattı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’de yapımı devam eden dev projeleri anlattı.

Başakşehir’e 3 yeni aile sağlığı merkezi geliyor!

Başakşehir Belediyesi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde ilçeye 3 aile sağlığı merkezi daha inşa edecek. Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar sürerken Vaditepe ve Hoşdere Aile Sağlığı Merkezlerinin projeleri tamamlandı.

Başakşehir'de 6 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi'nde yer alan tripleks villa vasıflı gayrimenkul 6 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan villa vasıflı gayrimenkul için ilk ihale tarihi 28 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Başakşehir'deki 2019 teslimli konut projeleri!

Güzergahı açıklanan Kanal İstanbul, Başakşehir, Küçükçekmece ve Ispartakule'de konut piyasasını coşturdu. Peki Başakşehir'de hangi konutlar yer alıyor? Ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

Başakşehir yeni stadına kavuşuyor!

Spora yaptığı yatırım ve örnek projeleri ile gündeme gelen Başakşehir Belediyesi bir ilke daha imza atarak ilçedeki amatör kulüpler için stat inşa etti.

Başakşehir'de icradan 4.5 milyon TL'ye satılık villa!

Küçükçekmece 3. İcra Dairesi, Başakşehir Hoşdere'deki üç blok villayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

başakşehir villa projeleri Haberi

başakşehir villa projeleri

Cathay İnşaat'ın İstanbul Başakşehir'de temelleri 2012'in ortalarında atılan Arterium Villas projesinde teslimler 2013'ün aralık ayında yapılacak. 


32 dubleks daireden oluşan Arterium Villas'ta çatı ve bahçe dubleksi seçenekleri mevcut. 335 metrekare ve 365 metrekare arasında değişen büyüklükte dublekslerin yer aldığı projede daireler 4+1 ve 5+1 seçeneklerinden oluşuyor.


Arterium Villas'ta


- 335 metrekarelik 4+1 çatı dubleksi 500 ile 900 bin dolar 


- 365 metrekarelik 5+1 bahçe dubleksi 500 ile 900 bin dolar arasında değieşn fiyatlardan satılıyor.


Yüksek kaliteli malzemelerin kullanıldığı Arterium Villas'ta villalar gündelik yaşamın pratikliğine uyum sağlıyor. Projenin  sosyal tesisleri arasında içinde sauna ve yüzme havuzunun da bulunduğu fitness & wellness center, kafe ve bir mini sinema yer alıyor. 



Dairelerin içinde Bulaşık makinesi, fırın, ocak, fırın üstü aspiratör, mikro dalga fırından oluşan ankastre seti, ahşap ya...