18 / 07 / 2024

Başar Küçükparmak kimdir

Başar Küçükparmak kimdir

5 yılda üretim trendinin sanayi üretiminden inşaat üretimine geçtiğini söyleyen Makina Mühendisleri Odası Başkanı Başar Küçükparmak, "Yani ülkede lokomotif sektör son 10 yılda sanayi olmaktan çıkıp, inşaat sektörü olmuş" dedi

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İkram Göktaş: 22 milyar liralık kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladık!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Vakıf Katılım’ın son 3 sene içerisinde 98 tertip halinde yaklaşık 22 milyar liralık kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladığını söyledi.

Sağlık sektörünün başarısı yabancıya konut satışını artıracak!

Sağlık alanındaki örnek uygulamaların Türkiye üzerindeki ‘güvenli liman’ algısını pekiştirdiğine dikkat çeken DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Salgın sonrası sağlıktaki başarının, daha fazla yabancı yatırımcının Türkiye’ye yönelmesi yönünde bir etki yapacak” dedi.

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak ve Mutlu Bayram tarafından kuruldu.

Adnan Polat: 100 Günlük Eylem Planı başarılı sonuçlar verdi!

Hükümetin açıkladığı 'İlk 100 Günlük Eylem Planı'nın başarılı sonuçlar verdiğini söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, 'İkinci 100 Günlük Eylem Planı'yla da bu başarının devamının geleceğine inandıklarını belirtti...

Evrim Kırmızıtaş Başaran Yaşam Boyu Başarı ödülü aldı!

"Dünyanın en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'ın geçtiğimiz geceki ödül töreninde başarılı gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran "Yaşam Boyu Başarı" ödülü aldı.

Şarık Tara'nın cenazesi bugün defnediliyor!

ENKA Holding’in onursal başkanı Şarık Tara, bugün Bebek Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı’nda defnedilecek.

Şarık Tara hayatını kaybetti! ENKA'nın acı günü!

ENKA Şirketler Grubu Onursal Başkanı Şarık Tara, 88 yaşında hayatını kaybetti. Tara'nın cenazesi 30 Haziran Cumartesi günü öğle namazına müteakip defnedilecek...

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a Yaşam Boyu Başarı ödülü!

Ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran'a , Re/max Amerika tarafından Yaşam Boyu Başarı ödülü verildi...

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Başar Küçükparmak kimdir Haberi

Başar Küçükparmak kimdir




Makina Mühendisleri Odası Başkanı Başar Küçükparmak ihracatta 6. sıradaki yerini koruyan Gaziantep'in sanayisiyle ilgili farklı bir gözlemde bulundu. 15 yılda üretim trendinin sanayi üretiminden inşaat üretimine geçtiğini söyleyen Küçükparmak, "Yani ülkede lokomotif sektör son 10 yılda sanayi olmaktan çıkıp, inşaat sektörü olmuş. Bugün Gaziantep OSB'deki en büyük firmalar aynı zamanda inşaat sektöründeki yerlerini alıp, inşaat yapmaya başlamış. Sanko, Şölen, Gülsan ve  Acarsan gibi büyük firmaların inşaat sektörüne girdiğini görüyoruz. Bu kadar büyük ve köklü firmalar inşaat sektörüne yatırım yapıyorsa, demek ki kendi sanayi kollarından kazanamıyor" diye konuştu.




UYUM ÇALIŞMASI YAPILMALI 



Bir kere bu şehrin genel yapısına uyum sağlaması açısından bir çalışmalar yapılmadı. Uyum anlamında çaba sarfedilmedi. Çünkü bazı Suriyeliler işyeri açtı. Sanayi de üretim yapanlar, esnaf olanlar, market açanlar var. Epeyce...