30 / 04 / 2024

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat adres

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat adres

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Ordu, Cemal Ordu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Drc Hafriyat Nakliyat İnşaat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drc Hafriyat Nakliyat İnşaat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Epik tarafından kuruldu.

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Küçükdere tarafından kuruldu.

Mrh Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mrh Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Marhan tarafından kuruldu.

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Enver Dursun ve Hüseyin Dursun ortaklığında kuruldu.

Bulut İş Makineleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut İş Makineleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Hatip  Bulut tarafından kuruldu.

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi qaçıldı!

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Erman tarafından açıldı. 

Eymenler Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymenler Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Bildirici ve Sezgin Temel tarafından kuruldu.

Dadaşlar Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Dadaşlar Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Arakız tarafından kuruldu.

Hızır Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kambur tarafından kuruldu.

AHM Vinç Hafriyat Nakliyat İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AHM Vinç Hafriyat Nakliyat İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atanur Tuncel tarafından kuruldu.

Küçük Geçit Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçük Geçit Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Doğan tarafından kuruldu. 

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat adres Haberi

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat adres

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Ordu, Cemal Ordu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu. 


Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye...