16 / 05 / 2024

başbakan çılgın şehir projesi

başbakan çılgın şehir projesi

Başbakan Erdoğan'ın İstanbul'da hayata geçireceği çılgın projelerden biri olan İki Şehir projesi Dubai'deki emlak fuarında yatırımcıların ilgisini çekti

Çocuk altın küpe modellerinde yüzde 55 indirim! Çılgın kampanya! Gülaylar altın 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında tüm çocuk altın küpe modellerinde yüzde 55 indirim fırsatı başladı. Çılgın kampanya niteliğinde olan bu küpeler çok uygun fiyata satılıyor. Peki çocuk altın küpe fiyatları ne kadar? Çocuk altın küpe fiyatları kaç TL? İşte Gülaylar altın 17 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altınşehir’e Kanal İstanbul piyangosu!

Kanal İstanbul projesi Türkiye’nin olduğu gibi geçtiği her yerin de değerini artırmaya başladı. Projeden etkilenecek en şanslı yer, Başakşehir'e bağlı Altınşehir mahallesi olacak. 

Altınşehir ve Tahtakele'nin dönüşümü için bir adım daha atıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Avcılar'a bağlı Tahtakale ve Başakşehir'e bağlı Altınşehir'in kentsel dönüşüm projeleri için bir adım daha attı.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm başlıyor!

Avcılar'a bağlı Tahtakale ve Başakşehir'e bağlı Altınşehir'de dönüşüm başlıyor. Tahtakale ve Altınşehir dönüşüm projesi için kentsel dönüşüm tasarımları üzerinde çalışılıyor.

Double Tree by Hilton Malatya'nın açılışını Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptı!

Double Tree by Hilton ve Hilton VVorldvvide'ın açılışını duyurduğu Double Tree by Hilton Malatya, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Eşi Sare Davutoğlu'nun katıldığı törenle hizmete girdi...

DoubleTree by Hilton Malatya’nın açılışını Başbakan Davutoğlu yaptı!

DoubleTree by Hilton Malatya açıldı. Üst Sınıf Otel Markası DoubleTree by Hilton’un Türkiye’deki seçkin otellerinden DoubleTree by Hilton Malatya, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açılışını yaptığı törenle hizmete girdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu: Avrasya Tüneli tarihe altın bir imza olarak geçecektir!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Avrasya Tüneli'nin tarihe altın bir imza olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına geçeceğini söyledi. Başbakan Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Avrasya Tüneli inşaatında incelemelerde bulundu

Başbakan Davutoğlu: İstanbul’u dünyanın siyasal ve finansal merkezi yapacağız!

Başkan Topbaş’tan İBB'nin yatırım ve projeleri hakkında bilgiler alan Başbakan Davutoğlu, “İstanbul’da yapılan çalışmalardan çok etkilendim. Bu kadim şehri dünyanın önemli siyasal ve finansal merkezlerinden biri yapacağız” dedi.

Ege Bölgesi'nin çılgın projesi lojistik sektöründe heyecan yarattı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Ege'yi Çanakkale Boğazı'na kurulacak köprüyle Avrupa'ya bağlayacak "çılgın projenin" detaylarını açıklaması özellikle nakliye ve lojistik sektöründe büyük heyecan yarattı.

Başbakan Erdoğan'ın hesabına 24.3 milyon TL bağış yatırıldı!

Seçim çalışmaları sürerken Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş’tan sonra Başbakan Erdoğan’ın hesabına yatırılan bağış tutarı da duyuruldu. Bugüne kadar yatırılan bağış miktarları Twitter üzerinden açıklandı.

Başbakan Erdoğan Yüksek Hızlı Tren açılışını yapacak!

Başbakan Erdoğan, Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile saat 12.43'te Eskişehir'e geldi.Erdoğan'ı, Eskişehir Garı'nda, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Vali Güngör Azim Tuna ve diğer ilgililer karşıladı...

Ankara-İstanbul YHT hattı Başbakan Erdoğan tarafından açılacak!

Türkiye'nin en büyük iki şehrini yüksek hızlı trenle birleştirecek olan Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattı, bugün Başbakan Erdoğan tarafından açılacak.Açılış için ilk tören saat 14.30'da Eskişehir Garı'nda gerçekleştirilecek.

Başbakan Erdoğan'ın babasının adı Rize'de yapılan İmam Hatip Lisesi'ne verildi!

Rize'nin Güneysu İlçesi'nde yeni yapılan İmam Hatip Lisesi'ne Başbakan Erdoğan'ın vefat eden babası Ahmet Erdoğan'ın adı verildi. Okul, 2014- 15 eğitim sezonunda öğrenci almaya başlayacak...

başbakan çılgın şehir projesi Haberi

başbakan çılgın şehir projesi

Dubai Citscape Global 2012'de İki Şehir projesi Dubai'li yatırımcıların gözdesi oldu. Dubai'deki Dünya Ticaret Merkezi'nde  düzenlenen emlak fuarında yabancılar yatırım fırsatları hakkında bilgi edindi. GYODER tarafından düzenlenen panellerde Başbakan Recep tayyip Erdoğan'ın çılgın projesi iki şehir  en ilgi çeken projelerden biri...