10 / 05 / 2024

Başbakan Yıldırım Ağrı

Başbakan Yıldırım Ağrı

Başbakan Binali Yıldırım, saat 15.50'de Ağrı'ya gitti. Yıldırım'ı, Esenboğa Havalimanı'ndan yetkililer uğurladı. Başbakan Yıldırım Ağrı'da toplu açılış törenine katılacak.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yıldırım Kule, Hollanda Büyükelçiliği'ne ev sahipliği yapacak!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, 6 Hollanda Büyükelçiliği’nin tüm birimleri ile 11 yıllık kiralama protokolü imzalandığını söyledi...

Binali Yıldırım: Faizlerdeki anormallikler geçecek!

17. MÜSİAD EXPO'nun açılış yemeğinde konuşan TBMM Başkanı Yıldırım, "Bu yıl döviz kurunda, faizlerde ve göstergelerde bazı anormallikler var. Ama bunlar geçecek. Bunların sebeplerini biliyoruz. Nasıl çözüleceği konusunda fikrimiz var." dedi...

Binali Yıldırım: Faizleri aşağıya indireceğiz!

Anadolu Ajansı Editör Masası Özel'e konuk olan Başbakan Binali Yıldırım, "Faizleri aşağıya indirmek, enflasyonu aşağıya çekmek ana önceliklerin başında geliyor." dedi..

Başbakan Yıldırım bir vatandaşın imar barışı kaydını yaptı!

İzmir'de bulunan Başbakan Binali Yıldırım, Menderes Belediyesi'nde bir vatandaşın imar barışı kaydını gerçekleştirdi...

Başbakan Yıldırım'dan Mamak kentsel dönüşümüne destek sözü!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Mamak'taki kentsel dönüşümün kısa sürede tamamlanması için gerekli destekleri vereceklerini söyledi...

3. havalimanı Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ı bekliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Başbakan Yıldırım’la beraber yapımı hızla devam eden ve 29 Ekim’de açılışı yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’na bugün 20.30’da ilk inişi gerçekleştirmesi bekleniyor.

Başbakan Yıldırım: Bunlar yıkmak için kendilerini şartlandırmış!

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Başbakan Yıldırım, "Yerli araba yapmak ilkellikmiş, Kanal İstanbul'u iptal edeceklermiş. Bunlar yıkmak için kendilerini şartlandırmışlar" dedi...

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Başbakan Yıldırım Ağrı Haberi

Başbakan Yıldırım Ağrı


Başbakan Binali Yıldırım, bugün saat 15.50'de Ağrı'ya gitti. Yıldırım'ı, Esenboğa Havalimanı'ndan yetkililer uğurladı. Vali Lütfü Yiğenoğlu Şehir Stadyumu’nda yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış töreni ve verilecek iftar yemeğine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra Ankara’ya...