11 / 05 / 2024

Başbar Yılmaz İnşaat iletişim

Başbar Yılmaz İnşaat iletişim

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akyüz ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sezgin Yılmaz yeniden İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO'nun 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında; Yönetim Kurulu Başkanlığına Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı Ayhan Sat hayatını kaybetti...

Sezgin Yılmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi.

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Düşler Vadisi Riva’nın 2. etabında yeni yıl fırsatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Yılmaz İnşaat & FBA Yapı imzasıyla inşa edilen Düşler Vadisi Riva’nın ikinci etabı yeni yıl avantajlarıyla satışa çıktı. Projede, 0,99’dan başlayan cazip oran ve 120 aya kadar uzayan vadelerle alıcılara ödeme kolaylığı sunuluyor.

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Başbar Yılmaz İnşaat iletişim Haberi

Başbar Yılmaz İnşaat iletişim


Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akyüz ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 


Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan dier işler.


Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Sülüntepe Mahallesi Yunus Emre Cad.No:25a Pendik