06 / 05 / 2024

Başıbüyük Yaşam Merkezi nerede

Başıbüyük Yaşam Merkezi nerede

Maltepe Belediyesi Başıbüyük Yaşam Merkezi’nin temeli, düzenlenen bir törenle atıldı. Törene Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, davetliler de katıldı.

Kirada yüzde 25 zam sınırını aşan ev sahibinin başı büyük dertte! Faiziyle birlikte ödeme yapmak zorunda kalacaksınız

Av. Gökçe Özdemir, ev sahiplerinin, yüzde 25 sınırı üzerinde artış yapmaları halinde başlarının büyük derde gireceğini söyledi. Kiracıyla kanuni sınırın üzerinde bir oranda anlaşılması durumunda ileride kiraya veren kendisine karşı kiracı tarafından açılacak bir dava sonucunda ciddi tutarda faiz ile

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, Toplu Konut Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi 1340 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Maltepe Başıbüyük 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, 15674 ( Eski: 1690 ) ada, 47, 49 ve 54 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, 15610 ada, 3, 4 parseller, 15611 ada, 1, 2, 3, 4, 7 parseller ve bir kısım kadastral yol alanına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Büyük Gölbaşı Merkezi projesi 9 etapta bitirilecek!

Gölbaşı Belediyesi 2020 ve 2021 planlamalarını anlatan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Büyük Gölbaşı Merkezi projesinin detaylarını paylaştı.

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

Başıbüyük Yaşam Merkezi nerede Haberi

Başıbüyük Yaşam Merkezi nerede


Maltepe Belediyesi Başıbüyük Yaşam Merkezi’nin temeli, düzenlenen bir törenle atıldı. Törene Başkan Ali Kılıç’ın yanı sıra, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kreşin yanı sıra, spor salonları, havuz, sauna, kafeterya, öğrenci misafirhanesi, çok amaçlı salonlar ve restoran gibi yapıları da içerisinde bulunduracak kreşin açılışında konuşan Başkan Kılıç, “Bugün burada daha önceden Maltepe halkına söz verdiğimiz gibi bir yaşam merkezinin temelini atıyoruz” dedi.


GECE AÇIK KREŞ


Merkezin alanında önemli bir boşluğu dolduracağını ve oldukça geniş bir kesime hizmet vereceğini ifade ederek konuşmasını sürdüren Kılıç, “Sosyal demokrat belediyelerin amacı olarak vatandaşlarımızın kendilerini rahat hissedebildikleri, kendilerini daha rahat ifade edebildikleri saygın bir alanı yaratmak istedik. Umarım bu tören mahallelilere uğur getirir ve çok kısa bir süre...