29 / 04 / 2024

basın ekpres projeleri

basın ekpres projeleri

İstanbul'da yatırımlara hızla devam edilen Basın Ekpres Yolu, yeni yaşam merkezi olmaya aday...

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

MESA Basın Toplantısı 16 Şubat'ta!

Türkiye inşaat sektörünün öncü kuruluşu MESA’nın 2016 yılı değerlendirmeleri, 2017 yılı öngörüleri ve yeni projeleri, 16 Şubat Perşembe sabahı düzenlenecek Basın Sohbet Toplantısı ile ele alınacak.

Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katıyor!

Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi.

Basın Expres'teki markalı projeler büyük ilgi görüyor!

İstanbul'da ikinci Maslak olarak gösterilen Basın Ekspres Yolu'nda markalı konut projeleri arasında rekabet gittikçe artıyor.

Erkanlı Group basın toplantısı 16 Ekim'de!

Erkanlı Group, ABD’nin kampus projeleri konusunda lider firması olan Asset Campus Housing’le Sakarya’da yurt projesine imza atıyor. Projenin basın toplantısı 16 Ekim'de gerçekleşecek.

Erkanlı Group basın toplantısı 16 Ekim'e ertelendi!

Erkanlı Group, ABD’nin kampus projeleri konusunda lider firması olan Asset Campus Housing’le Sakarya’da yurt projesine imza atıyor. Erkanlı Group'un bu hafta 13 Ekim'de yapacağı basın toplantısı, 16 Ekim tarihine ertelendi.

Bakırcı Yapı Kemerburgaz ve Basın Ekspres projeleri ne zaman başlayacak!

Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projeleri hayata geçiren Bakırcı Yapı, Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep toplayacak

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri!

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri ile Avrupa yakasında iki yeni projeye imza atacak. Proje tek blok olarak tasarlandı.

Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü ve Basın Ekspres'te proje yapacak!

Urke İnşaat, Avrupa yakasında iki yeni projeye hazırlanıyor. Urke İnşaat'ın projeleri Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Küçükçekmece Gölü kenarında olacak. Küçükçekmece projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek...

Forum Diyarbakır’ın basın toplantısı yarın!

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Turkey, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci yatırımı olan Forum Diyarbakır’ı hizmete açıyor. Multi Turkey'in yeni yatırımları ve projeleri hakkında bilgi vereceği basın toplantısı yarın düzenlenecek.

Keten Grup basın toplantısı 20 Mayıs'ta düzenlenecek!

Keten Grup projeleri hakkında bilgi vereceği bir basın toplantısı düzenliyor. Toplantı 20 Mayıs 2015 tarihinde Haribiye Açık Hava'da düzenlenecek. Kerem Görsev Trio & Ernie Watts, Keten Grup'un 38. yılına özel konser verecek.

Basın Ekspres Fortis İstanbul'da metrekaresi 4 bin 100 TL!

40 yıldır Güneydoğu Anadolu bölgesinde 3 binden fazla konut üreten Yiğit Grup, İstanbul gayrimenkul pazarına da giriş yaptı. İlk projeleri için Basın Ekspres Yolu’nda çalışmalara başlayan grup, yatırım için “ulaşım kolaylığı”nı temel alıyor.

Sarp Group basın iletişim ajansı olarak Banu Ergin PR’la anlaştı!

1990 yılından bu yana konut ve ofis projeleri hayata geçiren Sarp Group, basın iletişim faaliyetleri için Banu Ergin PR’la anlaştı. Sarp Group imzalı projelerin iletişimi Banu Ergin PR tarafından yürütülecek.

basın ekpres projeleri Haberi

basın ekpres projeleri
İstanbul'un batı yakası olarak adlandırılan Basın Ekpres Yolu, konut, ofis ve turizm yatırımları ile yeni yaşam merkezi haline geliyor. Büyükdere Caddesi'ne alternatif olacak Bası Ekpress Yolu'nda konutların metrekare birim fiyatları 3 bin 500 TL ile 4 bin 500 TL arasında...