18 / 05 / 2024

Basın Ekspres amaçları

Basın Ekspres amaçları

Saraylı Grubu ve Eren Holding, otel devi Accor Group ile İstanbul'un hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres'teki Prime İstanbul kompleksini tamamlama aşamasına geldi.

Basın Ekspres'teki 9 konut projesi!

İkitelli’ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, Atatürk Havalimanı ile E-5’i, TEM ve sahil yolunu birleştiriyor. Birçok konut ve otel projesine ev sahipliği yapan bölge yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte Basın Ekspreste'ki 9 konut projesi...

Benesta Basın Ekspres ne zaman teslim?

17 katlı tek blok olarak Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirilen  Benesta Basın Ekspres projesinde avantajlı satışlar başladı. Peki, Benesta Basın Ekspres ne zaman teslim?

NEF Basın Ekspres'te 2019'da öde kampanya fiyatları!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen NEF Basın Ekspres projesi Bağcılar'a bağlı Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde inşa ediliyor. İşte NEF Basın Ekspres'te 2019'da öde kampanya fiyatlar...

Oasis Designer Outlet Basın Ekspres açıldı!

Türkiye’nin ilk designer outleti Oasis, yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te kapılarını açtı. Binden fazla kişiye istihdam yaratan Oasis Designer Outlet'te üst segment ürünler ve perakende dünyasının lokomotif markaları, indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

Basın Ekspres Perola Residence fiyatları!

İstanbul Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de konumlandırılan Basın Ekspres Perola Residence fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin Aralık 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Perola Residence Basın Ekspres fiyatları!

İstanbul Bağcılar ilçesin bağlı Güneşli'de konumlandırılan Perola Residence Basın Ekspres fiyatları 239 bin TL başlayarak değişiyor. Projede teslimler yıl içerisinde yapılacak.

Toya Next Basın Ekspres satışları!

Toya Next Basın Ekspres projesinin lansmanı 28 Eylül'de yapılıyor. Toya Next Basın Ekspres projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Residence'de daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Projede satışların Şubat ayı sonunda başlaması planlanıyor. Peki Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Basın Ekspres projesi ay sonunda satışta!

Bakırcı Yapı Basın Ekspres projesi Serenity Plus için inşaat çalışmalarına başladı. Satış ofisi açılan Serenity Plus projesinde satışlar bu ay sonunda başlayacak...

Nurol Park Basın Ekspres Rezidans!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Basın Ekspres Rezidans projesinde sıfırlayan kampanya devam ediyor.

Nurol Park Basın Ekspres satılık daire!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli'de yükseliyor.Nurol Park Basın Ekspres satılık daire teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Nurol Park Basın Ekspres kampanyalı ödeme!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Basın Ekspres kampanyalı ödeme kapsamında 50 aya vadelendirme sağlanıyor.

Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi telefon!

İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Basın Ekspres amaçları Haberi

Basın Ekspres amaçları

Saraylı Grubu ve Eren Holding, otel devi Accor Group ile İstanbul'un hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres'teki Prime İstanbul kompleksini tamamlama aşamasına geldi. Türkiye'nin en büyük şehir otelleri kompleksi, 5 bin kişilik Performance & Convention Center ve 488 lüks rezidanstan bir araya geliyor. Her yıl 500 bin kişiden fazla misafire hizmet verecek, 1.000 kişiye direkt istihdam sağlayacak Prime İstanbul kompleksi, uluslararası turizm ve finans adresi olmayı...