20 / 05 / 2024

Basın Ekspres AS Concept'te  60 aya varan vade, hemen tapu fırsatıyla!

Basın Ekspres AS Concept'te  60 aya varan vade, hemen tapu fırsatıyla!

Firma: AS Yapı

Proje: AS Concept

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade ve hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor.



AS Yapı imzası taşıyan  AS Concept   projesi, yüzde 10’dan başlayan peşinatlar ve 60 aya varan vade ve hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor.

AS Concept projesinde toplam 13 bin 839 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklüklerde 605 daire, 21 mağaza yer alıyor. Proje toplam 3 blok 19 kattan oluşuyor.

AS CONCEPT NEREDE?

AS Concept projesi güneyinde Bahçelievler ve Bakırköy, doğusunda Ataköy ve Yeşilköy, batısında Küçükçekmece ve Başakşehir olan AS Concept, Basın Ekspres bölgesindeki en önemli sürdürülebilir konut projesi olarak öne çıkıyor.

Aynı zamanda Altınbaş ve Kültür üniversitelerine yürüyüş mesafesinde, Medipol Mega ve Acıbadem Atakent hastanelerine rahatça ve hızlıca ulaşılabilen, Masko, İstoç, Oto Center, Tekstilkent ve Kuyumcukent gibi önemli ticaret merkezlerinin göbeğinde, Mall Of İstanbul, 212, Nurol Park ve Ocassion gibi Alışveriş Merkezleri’nin ve TEM otoyolunun yanı başında olan AS Concept, biri 300 metre uzaklıkta olmak üzere 3 adet yakın metro istasyonlarına yaınlığı  ile dikkat çekiyor.

Basın Ekspres AS Concept te  60 aya varan vade, hemen tapu fırsatıyla!

AS CONCEPT SOSYAL DONATILARI!

AS Concept projesinde sosyal donatı olarak; açık yüzme havuzu, fitness alanları, sinema odaları, etkinlik alanları ve cafe-restaurant ile diğer tüm ihtiyaçları karşılıyor. 

AS CONCEPT PROJESİNDE DAİRE FİYATLARI NE KADAR? 9 MAYIS 2024 FİYAT LİSTESİ

AS Concept’te projenin Aralık 2025’te teslim edilmesi hedefleniyor.

1+1 dairelerin fiyatları 4 milyon 950 bin liradan,

2+1 dairelerin fiyatları 8 milyon  bin liradan,

3+1 dairelerin fiyatları ise 15 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

WEB: https://asconcept.com.tr/

TEL: 444 43 14 

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

projeye sor



Geri Dön