08 / 05 / 2024

Basın Ekspres ödeme planı

Basın Ekspres ödeme planı

Konut, dükkan ve ofislerin bulunduğu Nurol GYO Nurol Park Güneşli konut fiyatları 509 bin TL’den başlayarak değişiyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.

Basın Ekspres NG Residence kampanyalı ödeme!

Ng Residence projesi Avrupa Yakası Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor. Projede aylık taksit ödemeleri 4 bin 900 TL'den başlıyor...

Nef Basın Ekspres konut teslimleri!

Nef Basınekspres projesinde yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabilen cazip kampanya uygulanıyor. Nef Basın Ekspres konut teslimleri ne zaman?

Nef Basın Ekspres Konutları ödeme planı!

Timur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Nef Basın Ekspres projesinde 14-17 Temmuz tarihleri arası VIP satış dönemi olarak belirlendi...

Nef Basın Ekspres projesinde ön talep toplanıyor!

Nef geçtiğimiz yıllarda yakaladığı başarıyı, şimdi de Güneşli’ye taşımaya hazırlanıyor. Yaz aylarında lansmanı planlanan Nef Basın Ekspres’de sınırlı dayıda daire için lansman öncesinde özel fiyatlar ve ödeme koşullarıyla sunulacak.

Nurol Park Basın Ekspres güncel fiyat!

Nurol Park Evleri, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde Nurol GYO tarafından hayata geçirildi. Projede cazip ödeme fırsatları sizleri bekliyor...

Toya Next Basın Ekspres ödeme planı!

Toya Next Basın Ekspres ödeme planı kapsamında peşinat ödemesi teslimlerde yapılıyor. Toya Next fiyatları 297 bin TL'den başlıyor...

Toya Next Basın Ekspres ödeme seçenekleri!

Üç blokta 488 daire ve 7 bin 500 metrekare ticaret alanı bulunan Toya Next Basın Ekspres projesi stanbul Güneşli'de yükseliyor. Toya Next Basın Ekspres ödeme seçenekleri...

Toya Next Basın Ekspres ödeme şartları!

Toya Next Basın Ekspres projesinde konut fiyatları 298 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Nurol Park Basın Ekspres kampanyalı ödeme!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Basın Ekspres kampanyalı ödeme kapsamında 50 aya vadelendirme sağlanıyor.

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları!

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve ofisler yer alıyor.

Nurol Park Basın Ekspres satılık!

Nurol Park Basın Ekspres satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede 50 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Basın Ekspres Nurol Park satış ofisi!

Basın Ekspres Nurol Park satış ofisi ile 444 6496 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projedede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans!

İçerisinde konut, otel ve dükkan alanları bulunan proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yayılıyor.

Basın Ekspres ödeme planı Haberi

Basın Ekspres ödeme planı


Konut, dükkan ve ofislerin yer aldığı Nurol Park Konutları'nda teslimler hemen yapılıyor.Nurol GYO imzasıyla hayata geçirilen Nurol GYO Nurol Park pojesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri sunuluyor. 


İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yükselen Nurol GYO Nurol Park Güneşli projesi 1.118 daire bulunuyor.


Nurol Park Güneşli projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi ortak alanlar mevcut.


Nurol Park Konutları Güneşli fiyatları!


1+1 daireler 509 bin TL’den,

2+1 daireler 678 bin TL’den,

3+1 daireler 1 milyon 206 bin TL’den,

4+1 daireler 1 milyon 683 bin TL’den başlayarak değişiyor.


Adres : Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi Bilge Sokak No: 44 Güneşli / İstanbul


Tel : 444 64 96

Web : http://www.nurolpark.com.tr/

Pınar...