12 / 05 / 2024

Basın Ekspreste arsa fiyatları 2014

Basın Ekspreste arsa fiyatları 2014

Sanayi alanlarının imara açılarak iş alanı ve konuta müsait hale getirilmesi gibi yeni düzenlemelerle birlikte Basın Ekspres'te pek çok büyük inşaat firmasının ardı ardına projesi yükseltmesi bölgede arsa, konut ve ofis fiyatlarını artırdı...

Basın Ekspres'teki 9 konut projesi!

İkitelli’ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, Atatürk Havalimanı ile E-5’i, TEM ve sahil yolunu birleştiriyor. Birçok konut ve otel projesine ev sahipliği yapan bölge yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte Basın Ekspreste'ki 9 konut projesi...

Nurol Park Basın Ekspres satış fiyatları!

Nurol Park Basın Ekspres satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 55 dönüm arsa üzerinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.

Nurol Park Basın Ekspres teslim tarihi!

Nurol Park Basın Ekspres teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirlendi. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen proje 55 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Basın Ekspres Nurol Park satılık ev!

Basın Ekspres Nurol Park satılık ev fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olan proje 55 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları!

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve ofisler yer alıyor.

Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans!

İçerisinde konut, otel ve dükkan alanları bulunan proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yayılıyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul ev fiyatları!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul ev fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul fiyatları!

Basın Ekspres Sone İstanbul fiyatları dairelerin alanları ve konumlarına göre değişiyor. Toplam arsa alanı 32 bin 265 metrekare olarak belirlenen proje İstanbul Küçükçekmece'de inşa ediliyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul iletişim!

Basın Ekspres Sone İstanbul iletişim için 0212 244 54 54 telefon numarasını arayabilirsiniz. Arsa alanı 32 bin 265 metrekare olarak belirlenen proje 1.067 adet konuttan oluşuyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık daire!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Sone İstanbul Basın Ekspres satış fiyatları!

Sone İstanbul Basın Ekspres satış fiyatları konutların metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Toplam arsa alanı 35 bin 265 metrekare olarak belirlenen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul teslimleri!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan meydana geliyor. Basın Ekspres Sone İstanbul teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Basın Ekspreste arsa fiyatları 2014 Haberi

Basın Ekspreste arsa fiyatları 2014

Sanayi alanlarının imara açılarak iş alanı ve konuta müsait hale getirilmesi gibi yeni düzenlemelerle birlikte Basın Ekspres'te pek çok büyük inşaat firmasının ardı ardına projesi yükseltmesi bölgede arsa, konut ve ofis fiyatlarında da hızlı bir artışa yol açtı. Arsa fiyatlarının son 8 yılda 20 kat değerlendiği Basın Ekspres Yolu'nda Kuyumcukent, İstanbul Vizyon Park, İstanbul Vizyon Park 2 projelerine imza atan Kuyaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner, bölgede amortisman sürelerinin de İstanbul ortalamasından daha kısa olduğuna dikkat...