03 / 05 / 2024

Basın Expreste ev fiyatları

Basın Expreste ev fiyatları

İstanbul'da ikinci Maslak olarak gösterilen Basın Ekspres Yolu'nda markalı konut projeleri arasında rekabet gittikçe artıyor.

Dekar Yapı basın toplantısı 10 Haziran'da!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken Dekar Yapı'nın basın toplantısı 10 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Hasankeyf'te konut mağdurlarından basın açıklaması!

Yıkımına devam edilen Hasankeyf'te bekar oldukları nedeniyle yeni yerleşkede ev verilmeyen bekar vatandaşlar bir araya gelip basın açıklaması yaptı.

Zonguldak Basın Sitesi'nde 23 gazeteci ev sahibi oldu!

Zonguldak Valiliği tarafından Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimleriyle TOKİ tarafından yapılan Basın Sitesi'nde bulunan 110 konuttan boş kalan 23 konutun hak sahipleri belirlendi.

ABD basını: En hesaplı evler Türkiye’de!

ABD basınına göre, OECD ülkeleri arasında ev satın almanın en hesaplı olduğu ülke Türkiye. Türkiye'de 250 bin dolarlık gayrimenkul alana vatandaşlık verilmesi ülkemizi avantajlı konuma getirdi.

Basın Ekspres'teki 9 konut projesi!

İkitelli’ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, Atatürk Havalimanı ile E-5’i, TEM ve sahil yolunu birleştiriyor. Birçok konut ve otel projesine ev sahipliği yapan bölge yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte Basın Ekspreste'ki 9 konut projesi...

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı 25 Temmuz'da!

Esenler Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm basın toplantısı gerçekleşecek. 25 Temmuz Salı Günü düzenlenecek toplantı Tevfik Göksu’nun ev sahipliği ile yapılacak.

Greenox basın toplantısı 6 Temmuz'da!

İstanbul, dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey orman projesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Greenox basın toplantısı 6 Temmuz'da gerçekleşecek.

Nef Basın Ekspres ev fiyatları!

Nef Basın Ekspres projesinde 100 daire ön satışa sunuldu. Proje Timur Gayrimenkul tarafından metro istasyonuna yürüme mesafesinde hayata geçirildi...

Basın Ekspres Motto İstanbul ev fiyatları!

Motto İstanbul Konutları Celaloğlu İnşaat tarafından İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirildi. Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılan proje tek blok olarak yükseliyor...

Nurol Park Basın Ekspres ev fiyatları!

Nurol Park Basın Ekspres ev fiyatları 563 bin TL'den başlıyor. Nurol Park Evleri'nde 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı ertelendi!

Polat Holding'in hayata geçireceği “Polat Ev” ve “Polat Ofis projelerinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Decovita basın toplantısı 13 Şubat'ta!

Bilecik Bozüyük'teki fabrikası faaliyete geçen Decovita, dünyanın en kaliteli sırlı porselen seramik üretimini Türkiye’de yapmayı düşünüyor. Decovita Seramik Kurucu Ortakları Ercan Uyan ve Selman Öztürk’ün ev sahipliğinde, 13 Şubat Pazartesi günü basın toplantısı düzenlenecek.

ERA Gayrimenkul basın toplantısı 20 Ocak'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017’nin ilk basın buluşmasını gerçekleştiriyor. Toplantı ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ile ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Basın Expreste ev fiyatları Haberi

Basın Expreste ev fiyatları

İstanbul Avrupa yakasının batısında yer alan oldukça önemli bir lokasyonda bulunan Basın Ekspres yolunda gerçekleştirilen projeler gerek kalite, gerek fiyat artışlan bakımından rekabetin yaşandığı en önemli bölgelerden biri olarak gösteriliyor. Bu projelerin fiyatlannı sizler için araştırdık. 


NG RESİDENCE 

Kütahya Seramik imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Basın Ekspres yolu üzerinde inşa edilen NG Residence projesi 2 bloktan meydana geliyor. 

Rezidans bloğu ve otelden oluşan NG Residence projesinde toplamda 276 konut bulunuyor. NG Residence projesinde 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. NG Residence projesinde daire fiyatlanmn metrekaresi 7 bin liradan başlıyor.


MARYAPI GYO 

Mar Yapı imzası ile Güneşli'de konumlandmlan Mar Yapı G Yoo projesinde 1+0,1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Teslimlerinin bu yıl içinde yapılması planlanan projede 17 bin 226 metrekare arsa alanı bulunuyor. 721 konuttan...