14 / 05 / 2024

Başiskele 8. konak

Başiskele 8. konak

Başiskele’deki 8'nci semt konağı Yeşilyurt mahallesine inşa edilecek. Bugüne kadar üç yerde hizmete açılan semt konaklarından dördünün inşaatı da sürüyor.

Kocaeli Başiskele'de 11 milyon TL'ye icradan satılık mermer atölyesi!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Başiskele İlçe, 195 ada, 1 parsel, 8 bin 666 metrekare yüz ölçümlü mermer atölyesi ve müştemilatını 10 milyon 970 bin 630 TL'ye icradan satıyor...

Başiskele Belediyesi'nden 14.8 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığı'na ait olan 11 adet gayrimenkul toplamda 14 milyon 832 bin 327,900 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 12-13-14 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Başiskele'de 27 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy Sepetlipınar Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 8-9 Ocak'ta yapılacak..

Başiskele'de 52.1 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Yuvacık ve Kullar mevkiide yer alan 14 arsa ihale ile satışa sunuyor. İhale 8 Ekim'de gerçekleşecek..

Başiskele'de 8 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Başiskele Belediyesi, 4 mahallesindeki 9 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 8 Mart'ta yapılacak..

Kocaeli Başiskele'de 3.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli, Başiskele İlçesi Döngel Mahallesi'nde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 3 milyon 869 bin 259 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Başiskele Sepetlipınar'da 19.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Kocaeli Başiskele ilçesi Sepetlipınar Mahallesi'nde depolama amaçlı kullanılan arsayı toplam 19 milyon 813 bin 350 TL'ye satışa çıkardı...

Kocaeli Başiskele'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'de yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Başiskele yeni hizmet binası için çalışmalar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de yapımını sürdürdüğü yeni belediye hizmet binasına ulaşım sağlamak için yeni yol çalışması yapıyor.

Kocaeli Başiskele'de 13.3 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Başiskele Fatih Mehallesi'nde bulunan 15 tarlayı satışa çıkardı. İhalesi 26 Eylül'de gerçekleştirilecek arsaların bedeli 13 milyon 393 bin 763 TL olarak belirlendi.

Başiskele Belediyesi’nin yeni binasına yeni yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de yapımını sürdürdüğü yeni belediye hizmet binasına ulaşım sağlamak için yeni yol çalışması yapıyor.

Başiskele Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Kocaeli’nin en modern ve büyük kapalı pazar yeri projesinin temeli, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve ekibinin de katılımıyla kurban kesilerek ve atıldı.

Başiskele 8. konak Haberi

Başiskele 8. konak

Başiskele belediye başkanı Hüsein Ayaz ve beraberindekiler, 8 nci mahalle konağının yapılacağı Yeşilyurt mahallesinde inceleme yaptı. 1561 metrekare alan olarak projelendirilen semt konağı 561 metrekare taban alanda yer alıyor. 3 katlı ve yine Selçuklu mimarisinde çizilen projenin bahçesinde yine birbirinden farklı peyzaj ve çevre düzenlemeleri yer alacak. Aynı zamanda projenin bahçesinde yemekhane ve açık alan düğün yerleri olarak da projeler de bulunacak. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, bu semt konağından da her yaş grubunun farklı sosyal etkinliklerden yararlanacağını söyledi.


Özgür...