30 / 07 / 2024

Başiskele Anadolu Lisesi son durum

Başiskele Anadolu Lisesi son durum

Yaklaşık maliyeti 5 milyon 235 bin 306 lira olarak belirlenen ihaleyi kazanan yüklenici firmadan sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından 410 günde Anadolu Lisesi'ni tamamlaması isteniyor.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı’nın Balıkesir'deki Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden depreme dayanıklı olarak inşa edilecek...

Artvin Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yenilendi!

Geçtiğimiz senelerde verilen eğitim ve okul imkânlarının yetersizliğiyle anılan Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi baştan aşağı yenilendi.

Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi tamamlanıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı son sürat devam eden ve bitme aşamasına gelen Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemer yaptı.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi riskli!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin, yağışların yol açabileceği risk ihtimaline karşı, başka atölyelere taşınma işleminin gerçekleştiğini açıklandı. 

Kadıköy Anadolu Lisesi'nin pansiyon binası yıkılıyor!

Kadıköy Anadolu Lisesi'nin pansiyon binası yıkılıyor. Bu süreçte yatılı öğrencilerin okuldan ayrılmaması için veli ve mezun bağışları ile 300 kişilik prefabrik yatılı binası yapılacak..

Gemport Gemlik Anadolu Lisesi'ne spor salonu müjdesi!

Çanakkale'de yapımı devam eden Gemport Gemlik Anadolu Lisesi incelendi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, okula kapalı spor salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Trabzon Çarşıbaşı Teknik Anadolu Lisesi 2018'de hazır!

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesinde inşa edilen Teknik Anadolu Lisesi inşaatı hızıyla devam ediyor. Okulun gelecek eğitim ve öğretim yılında açılacağı belirtildi.

Bursa Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yenilendi!

Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid’in emriyle kurulan ve ‘Nazari ve Ameli Hüdavendigar Hamidiye Ziraat Mektebi’ adıyla 21 Mart 1891 tarihinde eğitime başlayan Bursa’nın köklü eğitim çınarı Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle geleceğe kök salıyor.

Aydın Yılmazer'den Yanık'a Anadolu Lisesi müjdesi!

Sapanca Belediye Başkanı Doç.Dr. Aydın Yılmazer, yeni Anadolu Lisesi'nin Yanık Mahallesi'nde yapılacağını açıkladı.

Esenyurt Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi açıldı!

Esenyurt’ta eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun isminin verildiği 32 derslikli "Abdülkadir Aksu Anadolu Lisesi"nin resmi açılışı yapıldı. Aksu, adını taşıyan okulun açılış kurdelesini Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu ile birlikte kesti.

Battalgazi Atatürk Kız Anadolu Lisesi 300 günde bitirilecek!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşil Kuşak Projesi içerisinde kalan ve Selçuklu Mahallesi’nde temeli atılan Atatürk Kız Anadolu Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Gürkan, Atatürk Kız Anadolu Lisesi’nin 300 gün içerisinde bitirileceğini söyledi.

Başiskele Anadolu Lisesi son durum Haberi

Başiskele Anadolu Lisesi son durum


Kocaeli İl Özel idaresi tarafından yaptırılacak Başiskele Anadolu Lisesi için ihale yapıldı. Başiskele Karşıyaka Mahallesi'nde yaptırılacak Anadolu Lisesi için yapılan ihaleye 5 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 5 milyon 235 bin 306 lira olarak belirlenen ihaleyi kazanan yüklenici firmadan sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından 410 günde Anadolu Lisesi'ni tamamlaması isteniyor. II Özel idaresi ihale salonunda yapılan ihalede Adem Uslu yapı inşaat 3 milyon 757 bin lira, Adıgüzel inşaat 3 milyon 855 bin lira, Demka inşaat 3 milyon 874 bin lira, Alp yapı inşaat 3 milyon 944 bin lira, Ayef inşaat-Akasya inşaat iş ortaklığı 4 milyon 415 bin lira teklif verdi. 


Demokrat...