01 / 05 / 2024

Başiskele belediyesi çalışmaları

Başiskele belediyesi çalışmaları

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Hüseyin Ayaz Başiskele'deki konut site yöneticileri ile buluştu!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de ki konut ve sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Başiskele Belediyesi 49 hektar alanda zemin etüt çalışmaları yaptı!

Başiskele Belediyesi, ilçede her geçen gün arta nüfusa bağlı olarak gelen yapılaşma taleplerine karşılık 49 hektar alanda zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Başiskele 29 Ekim Caddesi çalışmaları tamamlandı!

Başiskele Belediyesi ilçeye yakışan yollar, yaya kaldırımları ve bisiklet yolları yapmaya devam ediyor. Vatandaş odaklı çalışmaların sürdüğü Başiskele'de özellikle cadde ve sokaklarda gözle görülür değişimler yaşanıyor.

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

TOKİ, Kastamonu Bozkurt’taki yeni dükkan çalışmalarını hızlandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Bozkurt’ta dükkanları selden hasar gören esnafın yaralarının sarılması amacıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Başiskele Belediyesi'nden 14.8 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığı'na ait olan 11 adet gayrimenkul toplamda 14 milyon 832 bin 327,900 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 12-13-14 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Başiskele Belediyesi'nden 18.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığına ait olan 3 adet gayrimenkul toplamda 18 milyon 626 bin 460 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Mardin Kalesi'ndeki çalışmalar devam edecek!

Mardin'de "Kartal Yuvası" olarak da bilinen tarihi kalenin turizme kazandırılması amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 6 sene önce başlatılan çalışmalar sürüyor.

Başiskele'de kadınlara özel spor salonu açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından Sepetlipınar Mahallesi'nde yapılan kadınlara yönelik spor merkezi, yılbaşı öncesinde hizmete açıldı...

Başiskele'de 27 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy Sepetlipınar Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 8-9 Ocak'ta yapılacak..

Başiskele Belediyesi'nden 52.4 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiide yer alan 14 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10-11-12 Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Başiskele'de 48.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Başiskele Belediyesi, 3 ilçesinde yer alan 13 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 21 Kasım'da gerçekleşecek...

Başiskele'de 52.3 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Başiskele Belediyesi, 3 mahalledeki 14 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 30 Ekim'de yapılacak...

Saatli Medrese'de başlayan restorasyon çalışmaları TBMM'de!

Saatli Medrese'de başlayan restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Başiskele belediyesi çalışmaları Haberi

Başiskele belediyesi çalışmaları


Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme, asfalt ve yaya kaldırımı çalışması yapıldığı belirtildi.


Çalışmalar kapsamında bugüne kadar Galip Erenoğlu Caddesi ile Hürler Caddesi'nde asfalt seriminin tamamlandığı kaydedilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:


"Ekipler, bin metre uzunluğundaki Galip Erenoğlu Caddesi'nin çift taraflı olarak yol genişlemesini yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin desteği ile yapılan çalışmalar kapsamında genişleyen kısımlar sıcak asfaltla kaplanarak yolun yaya kaldırımları yapılıyor."


İlçede, tek aracın geçebildiği kadastro yollarından biri olan bin 500 metre uzunluğundaki Yuvacık Yakacık Mahallesi Çamlıca Caddesi'nde de yol genişletme çalışması yapıldığı belirtilen açıklamada, "Bu yolda, ekiplerin yoğun çalışması neticesinde 4 metre genişlikten 8 metre genişliğe çıkartılarak yol güvenliği sağlandı. Bu güzergahtan artık iki...