04 / 05 / 2024

başiskele Gübretaş İlkokulu önü beton yol çalışması

başiskele Gübretaş İlkokulu önü beton yol çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi cadde ve sokaklarda yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Başiskele Paşadağ Mahallesi’nde çalışma gerçekleştiren ekipler, yeni yapılan Gübretaş İlkokulu’nun önünde beton yol çalışması gerçekleştirdi...

Gübretaş, Hektaş, Bağfaş ve Ege Gübre'nin ilk çeyrek bilançoları açıklandı! Hangi şirket kar etti?

Borsa İstanbul’da işlem gören gübre firmalarının 2023 ilk 3 aylık bilançoları resmen açıklandı. 2023 yılının ilk 3 aylık bilançosuna göre, GÜBRETAŞ, BAĞFAŞ zarar ederken, HEKTAŞ’ın karı düştü. Ege Gübre'nin karını artırdığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Başiskele'de yapılması planlanan projeler TBMM gündeminde!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi sahilinde kış aylarında sosyal yaşama hareketlilik kazandırılması maksadıyla yapılacak projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Başiskele'ye hastane yapılması talebi mecliste!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesine hastane yapılması talebi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Başiskele'ye 15 Temmuz Parkı yapılıyor!

Başiskele Belediyesi kahraman Türk milletini, zengin görselleriyle gelecek nesillere anlatacak olan en anlamlı parklardan birini kente kazandırmak adına çalışmalara başladı.

Başiskele Platform İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başiskele Platform İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Gömen Başatlı ve Süleymen Varol imzasıyla kuruldu.

Başiskele'de imar yolları açılıyor!

Başiskele Belediyesi bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında hizmetlerini sürdürüyor. Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele'de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları, ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Başiskele Yeniköy Parkı yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki parkları bölgede yaşayanların ihtiyaçlarına göre dizayn ediyor. Başiskele Yeniköy’de yer alan park, Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekiplerince yenileyecek

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Kocaeli Başiskele'de yol çalışmaları yapılıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başiskele'nin gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu gelişimi göz önüne alarak planlama yaptıklarını belirtti.

Başiskele'de yollar ve binalar koruma altında!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında imar planlarına göre mevcut genişliğine getirilen iki sokakta perde duvar çalışması gerçekleşiyor.

Başiskele'de kent çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi yayaların ve araçların güvenli ve sorunsuz ulaşımı için cadde ve sokaklarda düzenlemeler gerçekleştiriyor.

Başiskele yeni imar çalışmalarıyla gelişiyor!

Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele ‘de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Başiskele Yüzme Havuzu ihaleye çıkıyor!

Başiskele Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yer alan 3 bin 922 metrekare alanı kaplayan yarı olimpik yüzme havuzu pazartesi günü saat 11:00’de ihaleye çıkarılacak.

başiskele Gübretaş İlkokulu önü beton yol çalışması Haberi

başiskele Gübretaş İlkokulu önü beton yol çalışması


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele’deki Gübretaş İlkokulun önü beton yol yapıldı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi cadde ve sokaklarda yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Başiskele Paşadağ Mahallesi’nde çalışma gerçekleştiren Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yeni yapılan Gübretaş İlkokulu’nun önünde beton yol çalışması gerçekleştirdi. Cumhuriyet Caddesi’nin devamında yer alan cadde okula ulaşımda rahatlık sağlayacak. Yaklaşık 200 metre uzunluğunda olan cadde beton yol olarak imal edildi. Öğrenci gidiş gelişini güvenli hale getirmek için kaldırımlar okul yönünde 2 metre diğer tarafta 1 metre olacak şeklinde uygulandı. Başiskele Paşadağ mevkiinde yapımı tamamlanmak üzere olan ilköğretim okul önü ve ana yol bağlantı yollarında çalışmalar devam ediyor.



Ajans...