04 / 05 / 2024

Başiskele Kapalı Pazar Yeri temel atma töreni

Başiskele Kapalı Pazar Yeri temel atma töreni

Kocaeli’nin en modern ve büyük kapalı pazar yeri projesinin temeli, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve ekibinin de katılımıyla kurban kesilerek ve atıldı.

Güzelce Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

Maltepe Bağlarbaşı'na kapalı pazar yeri geliyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi'nde inşa edilecek kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Maltepe Bağlarbaşı Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Maltepe Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi'ne yeni bir pazar yeri inşa ediyor.

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

Ankara Esat Kapalı Pazar Yeri'nin temeli yarın atılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Esat Kapalı Pazar Yeri'nin temel atma töreni yarın ünlü sanatçı Selda Bağcan ile atılacak.

Tokat'a yeni kapalı pazar yeri müjdesi!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada Gaziosmanpaşa Stadyumu arkasındaki alanda kapalı pazar yeri yapılacağını söyledi.

Hereke kapalı pazar projesinin inşaatı başladı!

Körfez Belediyesi tarafından Yukarı Hereke’de yapılması planlanan kapalı pazar projesi için inşaat çalışmaları başladı.

Gebze Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı tamamlandı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapımı tamamlanan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı ve yapımı hızla süren Mevlana Modern Kapalı Pazarı’nda incelemelerde bulundu.

Manavgat Sarılar'a kapalı pazar alanı yapılacak!

Manavgat Belediyesi, 15 kilometrelik kaldırım düzenlemesi çalışmasını sürdürüyor.Belediye Başkanı Şükrü Sözen, üçüncü park ve kapalı pazar alanının da yapılacağını söyledi.

Silivri Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri Şubat'ta tamam!

Silivri Belediyesi Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmalarının, hava şartlarına bağlı olarak Şubat ayının ilk haftasına kadar tamamlanması planlanıyor.

Meram Kaşınhanı'na kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi, ülkemizin havuç ihtiyacının yaklaşık yüzde 65’ini karşılayan Kaşınhanı Mahallesi’ne kapalı pazar yeri kazandırdı. İnşaatı tamamlanma aşamasında olan tesis, kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Bodrum Bitez kapalı pazar yerine kavuşuyor!

Bodrum Belediyesi tarafından vatandaşların ihtiyacını karşılamak üzere yapımına başlanan yeni kapalı pazar yerinde sona yaklaşıldı.

Başiskele'ye ikinci kapalı pazar yapılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu ihtiyaçlardan biri olan ve seçim beyannamesinde söz verdiği kapalı pazar alanlarından ikincisinin yapımı devam ediyor.

Başiskele Kapalı Pazar Yeri temel atma töreni Haberi

Başiskele Kapalı Pazar Yeri temel atma töreni

Başiskele Kullar Yakacık Mahallesi Volkan ve Paşazade Sokağın arasında kalan Kocaeli’nin en büyük ve modern kapalı pazar yeri ve otopark projesinin çalışmalarının başlamasının ardından, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın önceki gün katılımıyla kurban kesilerek dualarla temeli atıldı. Son derece modern ve kullanışlı olan kapalı pazar yeri projesinin, Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışma kapsamında en kısa sürede hayat bulması bekleniyor. Temelinin atıldığı gün mahalleli ve meclis üyelerinden Ahmet Çoban, İbrahim İbrahimoğlu Başkan Ayaz’la birlikteydi.


GÜVENLİK KAMERASI DA BULUNUYOR

Kocaeli’nin en modern ve büyük kapalı pazar yeri olacak proje tamamlandığında, bölge son derece aktif bir hale gelmiş olacak. 5 bin m²’lik alanı kapsayan kapalı pazar yeri projesinde 180m² idari bina, 64 adet Pazar tezgâhı ve 25 araçlık otopark bulunuyor....