04 / 05 / 2024

Başiskele kent çalışmaları

Başiskele kent çalışmaları

Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan ve talep edilen her noktaya hizmet ulaştırmak adına kent çalışmalarına hızla devam ediyor.

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

KİPTAŞ Kent Etiler'de son dakika! 1.361 konutluk dev projede imalat çalışmaları başladı! 

Kent Etiler adıyla yükselecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesinde imalar çalışmaları başladı. İstanbul'un kalbinde yükselen projede 1.361 yeni konut yer alıyor. 

TOKİ, Kastamonu Bozkurt’taki yeni dükkan çalışmalarını hızlandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Bozkurt’ta dükkanları selden hasar gören esnafın yaralarının sarılması amacıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı. Projenin ilk etabı 2014'te hizmete açılacak. 

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Mardin'deki tarihi çarşılarda restorasyon çalışmaları başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki tarihi çarşıların tekrar canlandırılması amacıyla yaptığı restorasyon, yapım, onarım ve yenileme çalışmalarına tekrar başladı.

Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

Mardin Kalesi'ndeki çalışmalar devam edecek!

Mardin'de "Kartal Yuvası" olarak da bilinen tarihi kalenin turizme kazandırılması amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 6 sene önce başlatılan çalışmalar sürüyor.

Saatli Medrese'de başlayan restorasyon çalışmaları TBMM'de!

Saatli Medrese'de başlayan restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Van Kent Müzesi’nde restorasyon çalışmaları başladı!

Van’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılacağı ‘Van Kent Müzesi’ndeki restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı.

Şehzadeler'de kent çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan 7 projenin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Kocaeli Başiskele'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki cephe iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele'deki evlerin cephelerini yeniliyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

İstiklal Caddesi'nde çalışmalar nostaljik tramvaya geldi!

İstiklal Caddesi'nde Ocak 2017'de başlayan yenileme çalışmaları son sürat devam ediyor. Yenileme kapsamında yapılan çalışmalar nostaljik tramvaya geldi...

Başiskele kent çalışmaları Haberi

Başiskele kent çalışmaları

Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan ve talep edilen her noktaya hizmet ulaştırmak için tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor.  Yağmur suyu drenaj hatlarının yenilenmesine yönelik yapılan çalışma sonrasında altyapısı tamamen yenilenen Fatih Mahallesi Hacı Mahmut Caddesi sıcak asfaltla kaplanıyor. Yaklaşık 4 bin 250 ton sıcak asfalt serilmesi planlanan caddeye baskı beton yaya kaldırımı yapılacak. Hava şartları elverdiği sürece altyapı sorunu olmayan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt, parke ve beton yol çalışmaları ile cadde ve sokaklar yeni görünümüne kavuşuyor. Gerekli altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ortak çalışması ile Fatih Mahallesi Hacı Mahmut Caddesi’nin yaklaşık 800 metrelik kısmının asfaltlanmasına...